Annonse

UKENS SPØRSMÅL

adlinks

Hvor er skoene fra?

Skoene er fra Nike, men er typ utsolgt overalt!! Heldigvis har de fått inn noen nesten-identiske HERSynes nesten disse var enda finere, så det spørs om de må klikkes hjem.

Hvor er sofaen og sofabordet din fra?

Sofaen min er fra Bolia, og sofabordet mitt finner dere HERVeldig fornøyd med begge dele!

Tror du at du kommer til å flytte fra Trondheim? Evt å bo et annet sted i utlandet?

Hmm.. ikke med det første! Jeg har alltid tenkt at jeg vil bo og studere i utlandet – men akkurat nå trives jeg skikkelig godt med hverdagen i Trondheim. Det hadde såklart vært gøy å bo utenlands for en stund – men da ville jeg gjort det i forbindelse med utdanning 🙂 Så vi får se!

Står du inne for alt du reklamerer for? Er det ting du har reklamert for som du egentlig ikke likte/har noe interesse for men hvor du ble betalt bra?

Ja, det gjør jeg. Jeg takker selv ja til hvilke kampanjer jeg vil reklamere for og ikke, og sier ofte nei fordi jeg føler det ikke helt passer meg og min lesergruppe. Jeg hadde aldri kommet til å takke ja til en kampanje KUN fordi det var godt betalt, rett og slett fordi det er viktigere for meg å opprettholde et troverdig rykte. Det er såklart reklame-innlegg fra mange år tilbake hvor jeg kan tenke »njjaa dette var kanskje ikke helt good», men nå er jeg mye mer bevisst på hva jeg takker ja til og ikke.

Trives du fortsatt med blogging? I forhold til hvordan blogging var før da det var mer enn hobby og ikke så mye business og penger involvert? Er det noe du virkelig synes er gøy eller fortsetter du fordi det gir deg muligheter som gratis reise, klær osv og gir en rimelig god inntekt?

Jeg trives kjempegodt!! Jeg elsker det jeg driver med, og er SÅ glad jeg ikke falt av bølgen for noen år siden. Jeg ser fortsatt på bloggingen som en form for hobby, og jeg elsker å sitte og knote med det i timesvis. Det tar jo faktisk en god del tid også, men det at det er en betalt hobby-jobb i tillegg er et skikkelig stort pluss for min del. Likevel tror jeg faktisk ikke at jeg hadde fortsatt like intenst om det ikke var for at det var en inntekt i det, skal jeg være ærlig – rett og slett fordi at jeg per dags dato kan leve av det, og føle at det faktisk kan ta meg et sted i livet med tanke på jobb i fremtiden. Om det ikke var noe inntekt i det, ser jeg for meg at jeg etterhvert hadde dabbet mer og mer av og heller fokusert 100% på en helt annen jobb og utdanning. Litt vanskelig å forklare, men håper dere forsto hva jeg mente. Jeg ELSKER det jeg driver med, men det at det har blitt mer profesjonalisert og lønnet gjør at jeg tar det mer seriøst.

Skal du på Nicki Minaj konsert i mars i Oslo?

Jaaa, jeg og Maria skal SÅKLART !!

 

throwback til sist konsert da vi ventet 4 timer ute i regnet for å ta gruppebilde med the queen herself ! 

Bor du sammen med kjæresten?

Ja, det gjør jeg ♥

Hvordan legger du disse «tape» bitene over bilde du lager collage med?

Jeg bruker PicMonkey! Der er det mange forskjellige figurer og merker man kan legge på bildene.

Hva heter fargen du malte med i stua?

Elegant fra Jotun!

Hva tenker du ang studier hvis du ikke fortsetter på en bachelor i markedsføring? Har du noen andre tanker? Evt hva du vil jobbe med?

Jeg har faktisk ingen anelse.. Akkurat nå er jeg der at jeg trives så SYKT godt på skolen og med det sosiale, samtidig som jeg føler at det kanskje ikke er heelt studiet for meg. Så der sitter jeg i en skikkelig knipe! Jeg vet rett og slett ikke om jeg ønsker å jobbe innen markedsføring i fremtiden, og da er det jo kanskje litt feil retning jeg beveger meg i.. Jeg har vurdert å bytte til entreprenørskap og skape mitt eget, lille brand, men vi får se. Jeg trives virkelig SÅ, SÅ godt på skolen, samtidig som det blir feil å fullføre en bachelor kun fordi jeg trives så godt skolemessig og med de jeg går sammen med haha.. Bahh, what to do.

Når kommer neste vlog?

Jeg tenkte å lage en etterspurt »hvordan jeg redigerer bildene mine» video, så kanskje det blir neste da?? Ellers reiser jeg til Bergen på fredag, og da skal jeg lage vlog tenkte jeg ♥ Bursdagsfeiring og venninne-helg i Bergen er jo triivelig å få på cam tenker jeg.

Spørsmål til neste uke?

Annonse