Annonse

Ukens spørsmål

Har du slettet girls talk videoen?😭 Finner den ikke på youtube

Ouff, jeg har typ slettet alle videoene mine på Youtube!! Fikk som jeg nevnte tidligere i høst helt sjukt noia for alt jeg har lagt ut på det o’store internett, og blir alltid helt sånn NOOOPE i ettertid når jeg har postet videoer. Vet egentlig ikke hvorfor, det er jo ingenting galt med de. Men vi får se – kanskje jeg moter meg opp til å gjøre de offentlig igjen.. Vet mange savner »ukas snaps» videoene, men der får jeg HVERTFALL mega-angst haha. Why am I like this

Hvordan selvbruning bruker du og bruker du selvbruning i ansiktet og?😍

Akkurat nå bruker jeg denne til kroppen og denne til ansiktet. Jeg har brukt begge i lang tid, og er superfornøyd!! Ellers MÅ jeg anbefale dere denne som virkelig er mitt go-to produkt om dagen!!! Det er en umiddelbar selvbruning som fungerer som en matt, mørk foundation til kroppen. Den er drøy i bruk og varer lenge, og farger ikke av. Trekker inn i huden med en gang, og gir en nyydelig farge. Perfekt før man skal ut og svinge seg eller føle seg litt fresh. Linkene er adlinks. 

Hvor stor er leiligheten din?

Leiligheten min er ca. 65 kvadrat!

Kunne du lagt ut hvordan du trener?

Hmm, nå er jeg jo ingen treningsekspert, så jeg vet ikke hvor godt egnet jeg er til det hehe. Men nå om dagen kjører jeg bare vanlig oppvarming på mølla, enten ved å gå eller kjøre gerilja-intervaller. Deretter gjør jeg styrke med fokus på ben, rumpe, mage og armer. Nå prøvde jeg akkurat å skrive mine favorittøvelser, men jeg får virkelig ikke til å forklare??? *Rumpeskvis med kabler* Ok skjønner. Vil dere ha øvelser i eget innlegg?

Hvor er teppet fra?

Teppet mitt er fra Layered!! Dødsfint men røyter og støver som et helvete, haha

Hvor er antrekket fra?

Buksa er fra Peak, genseren fra Goldberg.

Dette er litt utenom innlegget, men jeg har slitt med mat i mange år og har i dag endelig blitt veldig bra. Likevel syntes jeg det er vanskelig å være avslappet med mat rundt andre og tør f.eks ikke date noen/ ha kjæreste fordi da føler jeg et press til å holde meg slik jeg er når vi har møttes og derfor aldri tørr å unne meg noe usunt. Hva er ditt forhold til mat/kropp når det gjelder presset rundt hva andre / en kjæreste skal mene? 🙂

Jeg er kanskje ikke den rette å spørre om akkurat dette ettersom jeg har et veldig avslappet forhold til mat, men jeg prøver likevel. Først og fremst tror jeg det er viktig å huske at ting man overtenker i sitt eget hode, mest sannsynlig absolutt ikke er noe andre tenker over. Jeg tenker aldri over hvor mye andre spiser, eller om kroppen deres »forandrer seg». Små forandringer vil vi uansett kun se selv, og er rett og slett er en del av livet og den flotte menneskekroppen vår. MEN om du først møter noen du virkelig liker, og de føler det samme ovenfor deg, vil uviktige ting som dette mest sannsynlig havne litt på siden. Dersom en fyr/jente får deg til å føle deg usikker og dårlig i egen kropp, eller kommer med kommentarer eller holdninger som påvirker ditt syn på deg selv i negativ retning, har du absolutt endt opp med feil person. Kjæresten min får meg til å føle meg som verdens fineste, uansett om jeg går opp eller ned i vekt, og synes oppriktig jeg er like fin uansett. Og det samme gjelder mine tanker om han. Her er vi de som hoier frem at den andre skal trøkke i seg enda en taco-lefse og bli rullingsmett, og slik burde det være! Jeg tror rett og slett bare du må prøve å senke skuldrene litt, fortsette slik du har gjort frem til nå, og lære deg at det er HELT greit å unne seg noe godt når man føler for det. Jeg tror også man er nødt til å akseptere at kroppen vår forandrer seg hele tiden, og at det er HELT normalt. Gjør det som får deg til å føle deg vel, ha tro på deg selv, og omring deg med folk som får deg til å slappe av rundt mat og kropp, og som får deg til å føle deg boooomb. xx

Spørsmål til neste uke?

Annonse