Annonse

UKENS SPØRSMÅL

Synes det er praktisk å handle på nettet, men er alltid så usikker på størrelser og er redd for at klærne ikke skal passe. Har den oppfatning av at du handler en del åå nett så lurer hvordan du vet hvordan størrelse du skal kjøpe? 😀

Hmm, jeg kjenner min egen kropp og størrelse ganske bra haha, og treffer egentlig derfor alltid spot on som regel!! Men jeg handler som regel på de samme nettsidene (Nelly, NAKD, Gina osv), og der kjenner jeg størrelsene veldig godt og kan »se» om jeg eventuelt burde gå opp eller ned en størrelse. Ellers er det greit å se om noen har kommentert om plaggene er store/små i størrelsen, også er det jo veldig enkelt å returnere om det ikke skulle passe. Handler egentlig svært sjeldent på utenlandske nettsider, men bruker mine go-to’s hvor jeg kjenner størrelsene!

Hva er planen din dersom du ikke kommer inn på bachelor eller årsstudium i psykologi? Skal du starte å studere noe annet, eller tar du enda et «friår»?

Oufff, jeg vet ikke!! Blir helt gærn!! Jeg skal IKKE ha et friår til, det er helt uaktuelt, og worst case må jeg søke meg inn siste liten på BI. Misforstå meg rett med »worst case» – jeg fant bare ikke noe jeg interesserte meg i på BI’s sider, hvertfall ikke når jeg ønsker å gå et årsstudium og ikke hive meg rett inn på en bachelor. Også er det jo JÆVLIG dyrt å betale for noe man egentlig ikke er så gira på å gå, men jeg betaler seriøst for min psykiske helse hahha. Jeg kommer til å gå på veggen om jeg ikke går skole til høsten. For real. Så da blir det vel markedsføring om jeg ikke kommer inn på psykologi-studiumet.

Hvor redigerer du bildene dine?

På bloggbildene bruker jeg Lightroom, og på Insta bruker jeg VSCO. Har kjøpt alle filterne på VSCO, så har en god del å velge i for å si det sånn haha. I love it tho. Bruker som regel A4, AL10 eller DOG1.

Hvilket kamera bruker du? Synes alle bildene dine blir så utrolig fine!

Jeg bruker Canon Eos 5d mark iii med en Sigma 1.4 50mm linse, eventuelt Sigma 24mm-70mm linse. Tusentakk!!

Skal du flytte inn med kjæresten i den nye leiligheten?

Hmm, i teorien bor vi vel egentlig sammen nå også ettersom han bor hos meg når han er hjemme, men han har jo ingen plass i klesskapet her, og har jo ikke egne ting hjemme her. Stakkaren bor i bag!! Men i den nye leiligheten får jeg jo dobbelt så stor plass, og mucho mer plass i klesskapet, så da skal vi ikke se bort i fra at det blir litt mer offisielt haha.. <3  Stresser ikke med det da, så vi tar alt veldig som det kommer!

Hvor er kjolen fra?

Skjørtet er herfra og toppen er fra NAKD 

Hvorfor vil du ikke satse 100% på blogg og sosiale medier?

Mest fordi det er en veldig ustabil bransje, og man vet aldri hvordan det går eller hvor lenge folk er interessert. Jeg vil ha en vanlig jobb og arbeidsplass jeg trives på, og ønsker å jobbe med noe hvor jeg kan utvikle meg selv og jobbe med folk. Det er kjempegøy å blogge og ta bilder, men det er ensidig, ensomt, uforutsigbart, overfladisk og har fått et veldig negativt stempel på seg. Jeg tror helt ærlig blogging kommer til å være veldig »ute» om noen år, så da vil jeg ha noe annet som back-up og blogge enn så lenge kun fordi jeg synes det fortsatt er gøy 🙂 Jeg elsker jo å skrive og ta bilder, og det kommer jeg nok til å gjøre i lang tid fremover! Men det er ikke her jeg legger fremtiden min, nei..

Spørsmål til neste uke?

Annonse