Annonse

UKEN SOM GIKK

Hallo fra den gjenoppståtte!! Ettersom jeg ikke har blogget på evigheter når ting har kræsjet i hytt og pine, tenkte jeg det passet ekstra godt med »uken som gikk», noe jeg ikke har hatt på mange, mange uker!! 🙂 Har dere forslag til noen nye punkter jeg kan ta med? Eventuelt noen dere synes er megakjedelig som burde erstattes? Let me know .. X

UKENS HØYDEPUNKT

No joke, denne uka har vært SÅ tam og flat-liggende at jeg nå har sittet og vrengt hjernen etter et eller annet som kan regnes som »høydepunkt». Og bare NESH, kan det være bra døgnrytme og smågodt på en tirsdag??? Å springe ut døra altfor sent hver eneste dag, men rekke alle gul-lysene og komme svett inn på forelesning på minuttet on a daily basis? Nytt sengetøy??? Bedre hud??

UKENS NEDTUR

At jeg innser hvor mye jeg egentlig har å gjøre på skolen og hvor fort eksamensperioden kommer og at jeg stresser som en liten drait allerede!! Pluss at det var en skikkelig nedtur å se alle bildene som finnes av meg på google og innse at jeg ikke kan gjøre en drait med det heller. :-)))

UKENS BILDE

No joke. Jeg har ikke tatt bilder på typ 2 uker, og jeg må si at det er ganske deilig.

UKENS MOMENT

Akkurat nå kommer jeg ikke på noe spesielt, men jeg sitter i skrivende stund og hører gjennom den nyeste pod-episoden til meg og Anna og jeg klarer.ikke.slutte.å.le. Vi blir så SYKT varmt i trøya mot slutten av episodene hver eneste gang, og når vi begynner å jamme rundt på en helt sjukt random sang blir det rett og slett for mycket for meg. Ukens moment må derfor være hvor sykt tapere vi er, og ikke minst køddespesial-episoden vi spilte inn som kommer neste uke. Jeg blir SVETT bare av tanken og jeg kan love mye latter hahaha

UKENS GLEDINGS

Jeg teller ned DAGER til jeg kan få internett og TV i leiligheten min, og jeg tror ikke dere skjønner frustrasjonen min hahaha. Super lyx problem, men shit så avhengig vi er av det. Den eneste fordelen med at jeg ikke har det er at jeg ofte ender opp med å lese på de ulike fagene mine og skrive notater ettersom jeg ikke har en damn shit å fordrive tiden med, og det er jo ikke så aller verst. Men nå har jeg ventet 3 uker og er allerede ganske, passelig lei, og har en sterk følelse av at det kommer til å ta mye lengre tid og at det blir noe kluss med monteringen. Baahhh help ya girl out Canal Digital!! Så yes, det skal bli deilig å kunne lese litt blogger, slippe å dra ut huset hver gang jeg skal blogge, laste ned noe eller lese blogger, OG ikke minst få sett litt serier igjen. Håpløst!

UKENS HANGUP

Jeg er jo helt freak når det kommer til de glutenfrie hyllene i butikkene, og elsker å kjøre på forskjellige matbutikker for å se om det kommer inn noen nyheter. Blir derfor like glad når jeg ser noe YAMZ lyse mot meg, og i går ble jeg helt frelst av noen havregryn-kokos-sjokolade-kake-inspirerte greier, og i skrivende stund har jeg vann i munnen når jeg tenker på dem og vurderer ens ærend å kjøre hjem for å munche de. Tror de het »Oaties», kjøpte de på Kiwi og de ligger i en ganske liten, lys innpakning. Mmmm gluten- og melkefri!

UKENS SANG

Electricity med Dua Lipa gjør meg veldig, veldig glad og ga meg litt ekstra boost på trening her for leden. Altså, man kan jo putte stemmen hennes på hva som helst og det blir helt nydens! Ellers har jeg spilt mye av Never get used to og I love you med Seinabo Sey& Better med Khalid.

UKENS GJØREMÅL 

Smøre inn trynet mitt med kokosolje hver dag, og sju ganger om natten, fordi hele ansiktet mitt ser ut til å smuldre sammen og bare generelt gå inn i kollaps ! Er det ikke det ene så er det FEN meg det andre hahaha. Og YES det er min eneste plan for resten av uka. Kanskje noe regnskap og skolegreier innimellom der, men det snakker vi ikke om

Bai
PS husk ny poddings!!!! 

Annonse