Annonse

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT

Å endelig få oppleve Venezia!! Eller Italia generelt!! Jeg har aldri vært der før, og jeg ble ikke akkurat mindre keen på å se mer av Italia for å si det såleis. Elsker den italienske stilen, og ikke minst maten. Ah, pasta for days!! Ja, maten er faktisk et av ukas høydepunkt i seg selv. Jeg var så nervøs for at de ikke skulle ha noe særlig glutenfritt, men jeg spiste det beste glutenfrie brødet jeg noensinne har smakt på denne turen, og spiste dødsgod pasta!!! Åh det varmer mat-hjertet mitt

UKENS NEDTUR

Å innse at jeg ikke kommer inn på studiet mitt ! Haha, her tar man sorgene på forskudd. Nei, men jeg drømte faktisk i natt at jeg ikke kom inn på det jeg har søkt, og jeg er egentlig overbevist om at det er sannheten også. Og det er så kjedelig!! Jeg TVILER på at snittet synker, og det irriterer meg så jævlig at jeg ikke søkte flere ting som back-up. Så nå prøver jeg bare å innstille meg på at jeg ikke kommer inn, og får heller prøve å komme opp med en Plan B. ARRRHHGG

UKENS BILDE

Åh jeg synes dette bildet var så .. spesielt? Jeg tok det når jeg fløy hjem fra Venezia, og man ser virkelig hvordan fastlandet er på vei til å synke under vann, OG hvor store deler av landet som ligger under vann. Om jeg ikke tar helt feil da. Men det ser ut som omrisset av det som tidligere var fastland nå ligger under vann.. right?

UKENS MOMENT

Ukens moment må være å mini-gjeste på denne ukens Panelet!! Haha jeg ELSKER jo Harm & Hegseth, så det var dødsgøy å kjøre et intervju med de angående Skitshowet, og ikke minst få all den fine rosen! Jeg og Anna var rimelig sikre på at noen av oss kom til å gjøre noe idiotisk foran kameraet, eller generelt bare få dritkjipe tilbakemeldinger haha, så dere kan tro vi ble letta og EKSTREMT overtent da alt gikk som smurt og vi oppførte oss pent og pyntelig.

Dere kan se intervjuet her

UKENS GLEDINGS

Til den nye leiligheten min blir ferdig!!! Det kommer til å bli SÅ fint. Og SÅ dyrt. Det koster sitt å ha snekkere, elektrikere og rørleggere til å gjøre jobben ass, men shit så verdt det. De jobber jo så raskt, og det var så gøy å se hvor langt de var kommet bare på en uke. Leiligheten begynner å ta form allerede, og jeg gleder meg sånn til alt er ferdig (og jeg er fattig as fuq), og ikke minst til å vise dere 🙂 Tjohei!!

UKENS HANG-UP

Ah, smykker og øredobber!! Jeg har fått sånn ekstra kjærlighets-boost av å ha på MASSE gullsmykker og kule øredobber, og jeg finner så sykt mye fint. Men det koster jo selvfølgelig skjorta, alt jeg kommer over, og det går jo inte så bra når man luser rundt med 400kr på kortet og ingen lønn i sikte :/ Og tro meg, ting blir enda finere og enda mer attraktive når man ikke har råd til det hahah.. Dere vet vel følelsen. JAJA så har man jo bursdag om noen uker.

smykker her øredobber h&m 

UKENS SANG

Nye albumet til Kanye West like YES

UKENS GJØREMÅL

Spille inn pod!!! Det er ikke all verden til gjøremål, men meget viktig spør du meg. Jeg skjønner at dere savner oss altså, for vi er jo beyond amazing ! Gledens dag er i alle fall at vi skal spille inn pod idag, men en liten party-vri. Vi skal altså vorse mens vi spiller inn pod haha, og det kan jo bli interessant!! Neida, det blir ikke noe fyllekule, men litt ekstra god stemning kan vi vel garantere. Har dere noen ønsker til hva vi skal snakke om? Eller leker vi kan kjøre? Let us know 

Annonse