Annonse

UKAS SPØRSMÅL: Forhold, vekt & skole

Hva bruker du til å redigere instagrambildene dine? Hvilke filter?

Jeg bruker VSCO, og det går som regel i A4, A5, AL5 og DOG1. Deretter redigerer jeg farger, temperaturer og kontraster – forskjellig fra bilde til bilde – og legger på grain for å få en litt kornete effekt. Bloggbildene redigerer jeg som regel i Lightroom hvor jeg ikke bruker noe bestemt filter, men redigerer fargene ettersom det passer de ulike bildene. Jeg kan også bruke Afterlight til å legge på »dusty» effekter. Unfold er veldig fint til rammer og spesielle utforminger.

Hvordan ble du og kjæresten din kjent?

Vi har faktisk kjent hverandre i 2-3 år, og møttes egentlig bare gjennom felles bekjente. Vi hadde kontakt og snakket nesten daglig i over 1 år før vi faktisk møttes og det ble oss, haha. Veldig spesielt, men vi hadde bare en vennskapelig tone og bodde i forskjellige byer, og skjønte vel ikke at det var <3 oss <3 før han begynte å komme oftere til Trondheim og flyttet »hjem» igjen i mai i fjor. Det har alltid bare kjentes veldig enkelt og naturlig, og er veldig fint å tenke på at det ikke var noen tvil om at det skulle bli oss, allerede fra første gang vi møttes-møttes .. ! Kjærlighet !

Hvor mye veier du nå? Har du gått ned i vekt?

Har fått veldig mange vekt-spørsmål i det siste, noe som egentlig overrasker meg litt haha!! Jeg tenkte egentlig ikke noe over det selv før family and friends begynte å legge merke til det, og nå merker jeg jo det litt med tanke på gamle klær og bilder. Det har bare vært en helt naturlig vektnedgang som følge av gluten- og laktoseallergien, og ikke noe jeg legger drastisk merke til. Jeg trives veldig veldig godt i min egen kropp, og det gjorde jeg før også, og det er egentlig ikke noe jeg merker eller tenker over. Men ja, jeg har nok gått ned litt i vekt det siste året, noe jeg har full forståelse for haha. Måltid må jo planlegges ganske nøye, og jeg har typ ingen sjangs til å bare kjøpe meg noe raskt og på farten. Det blir derfor mye mindre småspising, og litt mer tiltak å lage mat, ikke minst mye mindre brød og karbogreier. Jeg spiser i teorien akkurat like mye som før, men spiser MYE mer candy og snacks igjen, men har måttet kutte ned ekstremt mange matvarer, snacking og småspising, noe som har ført til at jeg har gått jevnt ned i vekt. Jeg veier meg aldri, så hva jeg veier vet jeg ikke, og det bryr jeg meg heller ikke så mye om. ❤️

Hva er ditt favorittplagg fra kolleksjonen din personlig? Knallfin kolleksjon😍

Tusen tusen takk!! Dere er så nyyydelige som sender meg så hyggelige meldinger og kommentarer. Hmm, jeg tror nok favorittplagget mitt må bli Jaquard dress, Velvet Suit dress, Glitter-settet og leopardblusen. Men feeen jeg elsker smykket og gullbeltet også. Og de rosa skoene!!! Og skjørtet?? Hahaha jaja

kjole   –   belte 

Har du fortsatt kontakt med Aurora Mohn? Og er dere ofte sammen?

Hehe, ja vi er jo søskenbarn, og har alltid hatt et godt forhold ❤️  Aurora går også markedsføring på BI, så vi er mye sammen på skolen, noe som er veldig hyggelig!!

Hva studerer du?

Jeg går markedsføring på BI! Det var egentlig tredje-valget mitt for et årsstudie, men jeg endte opp meg å like det skikkelig godt, og det har gått over all forventning. Trives veldig godt på skolen, med det sosiale og fagene, og vurderer å fullføre bacheloren.

Hvordan krøller du håret ditt?

Jeg lar det faktisk bare lufttørke ettersom jeg har naturlig fall, eventuelt bruker jeg en rettetang til å krølle luggen vekk fra ansiktet, og gå over resten av håret raskt om det har våknet helt på vrangsiden hehe..

necklace

No, no, no!! Hvorfor har du slettet ukas snap videoene?

Jeg har typ slettet alle youtube-videoene mine!! Eller, jeg har gjort dem privat. Jeg vet ikke, jeg våknet med helt sykt panikk her en dag og gikk inn og fjernet typ ALT. Så for meg scenario om at jeg ikke kom til å få meg jobb på grunn av alt jeg hadde lagt ut på nettet, og fikk lyst til å fjerne ALT av gamle blogginnlegg, bilder og videoer, og fikk rett og slett heeelt stressknekk haha.. Jeg har jo faktisk vært inne på tanken om å gå lærer-utdanning også, og så for meg at jeg ikke fikk jobb pga. alt jeg har lagt ut og at elevene søkte opp gamle videoer og bilder og NEI gud jeg måtte bare fjerne det haha.. Pluss at folk på Youtube er helt gærne og reposter videoene mine og gir meg enda mer stressangst. KANSKJE jeg legger ut noen igjen… kanskje. The stress u guys. Bah kanskje jeg er doomed uansett

Hva jobber kjæresten din som ettersom han er så mye borte?

Kjæresten min er dykker, og jobber som regel på båt eller oppdrettsanlegg! Det blir som regel et par uker ++ borte fra hverandre i måneden,  men vi får det absolutt til å gå rundt, og har funnet en løsning som funker for begge to. Det SUGER å være borte fra hverandre mye, men jeg tror også bare det er gull verdt å kjenne at man savner hverandre skikkelig. Men det er helt klart mer kjipt enn bra, for på noen dager trenger man jo hverandre mer enn andre, og da er det vanskelig å ikke ha mulighet til å møtes. Skulle gitt MYE for å bare i det minste sove sammen hver natt, men det får bli i fremtiden haha. ❤️❤️

Gud, det ble lange svar. Gjerne send inn spørsmål jeg kan ta med neste runde!! xx

Annonse