Annonse

SIGNATURE OUTFITS

reklame

SNAKE GREEN

Altså, hvor kul er ikke denne »skinn’-blazeren?! Jeg prøvde den først som en kjole, men må innrømme at den ble i korteste laget hehe – men når sommeren kommer igjen kan man jo ha et par sykkelshorts under! Men fram til da kommer jeg til å style den med turtlenecks eller t-skjorter under og løse dressbukser.

blazeren finner dere her

MY GO-TO BASIC PIECE 

Fikk så mange spørsmål om denne genseren når jeg postet den på IG her om dagen – og det skjønner jeg godt!! Den er i verdens mykeste stoff – og jeg elsker at halsen ikke er høyere enn den er. Jeg skal så aboslutt kjøpe denne i flere farger, ass!! Helt nydelig alene, eller under dressjakker.

genseren finner dere her

Verdens fineste dressbukse med split nederst på bena! Normal i størrelsen – så ta den du vanligvis bruker.
buksen finner dere her

oversized dressjakke

snake leather pant

THE IT COATS 

HalloOoo kan vi snakke om denne kåpa?! Jeg har fått så sjukt mange komplimenter for den de siste dagene – og jeg elsker den så mye! Jeg skrev jo litt tidligere i høst at jeg har fått helt dilla på lange kåper – og denne er intet unntak. Den er en ganske tynn kåpe, så i vinter kommer jeg til å ha gode strikkagensere eller hoodies under. Normal i størrelsen!

her finner dere kåpen

En DRØM av en kåpe!! Elsker lengden, fargen ALT <3
kåpen finner dere her

CITY CHIC

nok en NYDELIG jakke!! Denne minner meg om en favorittkåpe jeg hadde for flere år siden, som ble stjålet på byen (:/) – og jeg tror det er derfor jeg liker den så godt. Passformen er ganske løs og rett-ned, og fargen er i verdens fineste baby-blå. Den finnes i beige også, og jeg tror jammen meg jeg får klikke hjem den også. *I have no control*.

Jakken er helt normal i størrelsen, og dere finner den her!

Endelig har jeg fått æren av å dele ut en rabattkode bedre enn noensinne – nemlig ERICA20 som gir dere -20% på ALT på NA-KD! Vanligvis er jo rabattkoden på 15%, så jeg hååper dere blir like glad som jeg ble <3 Om dere vil se flere plagg derfra kan dere sjekke ut min nyeste youtube-video hvor jeg viser alle plaggene enda bedre, og morgendagens try-on-haul på instastory! NUSS

Annonse