Annonse

MIN HELG

Hallo, og god søndag fra sofakroken! I skrivende stund har jeg pakket meg godt inn i ullpleddet, med gårsdagens smågodt-rester og Team Ingebrigtsen på skjermen! Akkurat slik en søndag bør være, spør du meg. Uka her har seriøst gått så sjukt fort, eller hva?! Jeg føler at ALLE går rundt som trøtte zombier for tiden, og enten er det fordi Halloween er rundt hjørnet;) eller så er det mørketid som står for tur. Jeg leste på Instagram her om dagen at grunnen til at hele verdens befolkning går rundt og er så trøtte og uopplagte er fordi det er kaos i universet og energiene . Hahaha, jeg elsker jo sånt og kjøper jo glatt slike påstander – men fornuften i meg sier vel kanskje at det har mer å gjøre med at vinteren er rett rundt hjørnet.

Denne uken har jeg som vanlig hengt 80% av tiden på skolen som den hardtarbeidende studenten jeg er ! Fader ass, det var ikke bare-bare å bytte linje, og jeg føler jeg jobber og jobber med pensum men ALDRI kommer a-jour. Eksamenstiden stresser meg som aldri før, og jeg må ærlig innrømme at jeg ser litt mørkt på det. Men, sånn føler jeg alltid det er – også er det et eller annet som skjer RETT før eksamen som gjør at alle brikker bare faller på plass. 

Etter skolen på fredag ble det dermed total avslapning hjemme med pizza og julebrus (o yes), før det ble jobbings i Åre hele lørdagen! Vi var SÅ heldige med været og hadde en superfin og produktiv dag! Det prosjektet får dere se mer av neste uke hihi <3 

Både jeg og kjæresten jobbet hele gårsdagen, så da bestemte vi oss for å ta en velfortjent sushimiddag med litt vin på kvelden! Mmmm 

Vel, nå er det kanskje på tide å komme seg opp og ut en tur – så vi får se hva dagen bringer før familiebursdag står for tur i ettermiddag <3 Håper dere har en fiin helg alle sammen! 

Annonse