Annonse

BAZE-1

reklame for eget merke

Hei gjengen! I dag tenkte jeg å fortelle dere litt mer om det nye klesmerket mitt BAZE-1 💘 Det var helt surrealistisk å lansere det for noen uker siden, og ikke minst lettende. Man går og er så sjukt selvkritisk rett før lansering, så det var så DIGG å endelig få slippe nyheten! Jeg har jo jobbet med det i 1 og 1/2 år ca. og har lengtet så mye etter å fortelle det til dere.

Etter et møte med FTG i Oslo i fjor vår startet prosessen for fullt hvor vi begynte å planlegge hvilket type brand vi ønsket å være, hvordan plagg vi skulle satse på og ikke minst hva merket skulle hete. Det å finne på merkenavn var ikke bare-bare, men ettersom jeg ville produsere perfekte baseplagg så kom vi etterhvert fram til BAZE-1 som uttales »base one».

Den første kolleksjonen ville jeg at skulle være nøytral og komfortabel, hvor det største fokuset lå på små detaljer og god kvalitet. Først reiste jeg til Barcelona for å møte Hannah som designer/skisser plaggene, og der så vi på inspirasjon, kjøpte inn referanseplagg og kjente på ulike stoffer. Når alle plagg var skisset ble det sendt inn til vår leverandør i Portugal, som begynte å skape de første prøvene. Jeg reiste nedover og besøkte fabrikken i januar, hvor vi hadde vår første fitting!!! Der gjorde vi en del endringer når det kom til passform og små detaljer, før vi hadde en ny fitting og workshop i Stockholm noen uker senere. Det var helt maaagisk å se plaggene helt ferdigstilte, og at de ble akkurat som jeg ønsket og håpte på 💘

Lanseringen 6.september gikk over all forventning, og det er så gøy å tenke på at dette bare er begynnelsen. Akkurat nå jobber vi med vår-kolleksjonene, noe jeg tror mange kommer til å elske! For meg så er det viktig å inkludere følgerne i designprosessen, så tilbakemeldinger og ønsker for fremtidige kolleksjoner er noe jeg såklart har tenkt på til upcoming drops. Jeg kommer til å stille sånne spørsmål støtt og stadig på vår instagram @baze1com – så det er bare å følge oss om du vil ta del av fremtidige kolleksjoner!

Vårt største fokus som nytt merke er å produsere enkle kvalitetsplagg man kan ha i årevis. Det å produsere i Portugal er ganske dyrt sammenlignet med lavkostproduksjon, både fordi det er gode arbeidsforhold og fordi vi har valgt å jobbe med dyrere kvaliteter. Derfor koster også plaggene litt mer sammenlignet med andre merker, men det er noe vi er stolte av og kommer til å fortsette med. Jeg vil heller ha en transparent produksjon jeg er STOLT av både når det kommer til alle som medvirker i produksjonen, og ikke minst kvaliteten, fremfor å presse ned prisene på bekostning av arbeidsforhold og kvalitet <3 Håper dere liker BAZE-1, det vi står for og ikke minst at dere er spente på å se hva fremtiden bringer! Det er i alle fall jeg!

– SE HELE KOLLEKSJONEN HER –

Annonse