Annonse

24 TIMER I OSLO

*wishing I woke up here today*

Hallo og GOD MANDAG dere!! Herreguuud for en seig start det ble på dagen for min del. Jeg var i bursdag på lørdag og lå rekordbakis i sengen fram til klokken 4 i går (no joke) før det ble familiemiddag hos mormor. Og takk gud for at jeg kom meg opp og ut – for det gjorde underverker! Vel, etter en såpas seig søndag skulle man tro at man våknet frisk og rask på mandag – men hell no. Det ble slumring leeenge etter første alarm gikk både på meg og kjæresten, og dagens planlagte forelesing ble dermed raskt flyttet til onsdag. Det er litt digg at noen forelesinger går flere ganger i uka slik at man kan dra på den som passer best, ass, i alle fall på late dager som dette.

Vel, i forrige uke hadde jeg og kjæresten en 24-timers tur til Oslo! Eller, det måtte ha vært kortere enn det haha. Han skulle på en jobbmesse i Lillestrøm, og jeg var ikke vanskelig å be da jeg ble spurt om å være med. Vi landet vel ikke før i halv 10 tiden i Oslo torsdagkveld, og da ble det full sprint opp til Youngstorget for å spise en nyydelig pizza med rødvin før kjøkkenet stengte. Hele fredagen gikk med til messa, før vi tok flyet hjem igjen på ettermiddagen. Action i hverdagen !

Vi bodde på Amerikalinjen, og FY fannn så fint det var. Anbefales!

Hands down den beste glutenfrie pizzaen jeg har smakt! Girotondo heter restauranten for dere som vil teste sjæl <3

Nå skal jeg få på meg glammen og shoote til et samarbeid – så vi høres senere i dag! Ha en fin mandag fine flotte dere xx

Annonse