Annonse

WOW, JUST WOW

Altså, dere er så gode! Det ble overraskende mye blest rundt innlegget i går, noe jeg helt ærlig ikke hadde regnet med, men jeg hadde i alle fall ikke sett for meg å få SÅ mange gode og genuine kommentarer fra dere!! Det betyr masse for min del å se at dere var så engasjert i bokprosjektet, det viser at dere hadde like mye tro på det som jeg hadde <3

Mine intensjoner var aldri, som nevnt i innlegget, å henge ut andreparten – men det ble skrevet på en så fin og nøytral måte som det kunne blitt. Jeg kunne såklart gått i detalj og utdypet mer, men det får man holde innenfor de det gjelder. Det er jo som mange av dere sier to sider av en sak, men for min del er det ingen tvil i mine øyne om at et så guffent valg mot en nær venninne absolutt ikke er på sin plass uten noe som helst form for heads-up, unnskyldning eller forklaring i ettertid. Done and done!

jakkejeanssko

I går ble det middag hjemme hos tante etterfulgt av jobbing på kveldstid ettersom vi hadde kundekveld på Solsiden med åpning til klokken elleve. Derfor var det meget digg å ta en dinner number two med burgere og søtpotetfries takeaway som vi munchet til sent på kveld her hjemme <3 Sunnheten lenge leve.  klemogkos

Annonse