Annonse

WINTER WONDERLAND, literally

    

SE PÅ DEN NYDELIGE HIMMELEN DA DERE!! Vi måtte stoppe på vei hjem fra Storlien og knipse noen bilder, for dette var beyond amazing ASSA. Jeg må tilbake asap, og forhåpentligvis får jeg skviset inn en liten tur i slalombakken også.. 🙂

Ellers har jeg kjørt en god runde throwback-serie på snapchaten min @ericakvam om dere vil rekke å se den før den går ut haha.. Innser at jeg fan ikke har noe liv, og har brukt 70% av 2017 på å sitte i sofakroken og grimase-mime til shitloads av sanger. I love it tho, haha!!

I dag er det et hardt slag i trynet å være back to reality med jobb og slutt på julegodtet, og den aller største planen denne uka er å tilbringe mest mulig tid innrullet i dundyna mi med nyvasket sengetøy. HERLIG Erica; sporty, inspirerende og givende start på det nye året. Alle gode ting er tre, så jeg planlegger å ha 0 besøk på treningssenteret denne måneden også. Noen som har noen nyttårsforsetter eller  ! KLEM TIL ALLE DERE SOM ER SÅÅ SØTE MED MEG OM DAGEN

Annonse