Winter is coming

reklame

Er det bare jeg som fryser meg skakk om dagen?! Plutselig ble det sen-høst og vinter, og jeg vet egentlig ikke helt om jeg er klar for det haha.. I fjor brukte jeg jo de sorte ECCO-bootsene mine gjennom hele vinteren, og de reddet meg fra MYE kulde! De forsvant i flyttelasset mitt tidligere i høst, og da passet det ekstra godt at ECCO har lansert en ny UKIUK-støvel med en liten oppdatering av den tradisjonelle!! Endelig har jeg blitt såppas voksen at jeg virkelig prioriterer varme, gode sko på vinteren – jeg savner ikke dagene hvor jeg trasket rundt sokkeløs i slip-on’s i minusgrader, og anbefaler dere å gjøre det samme hehe. Dere kommer ikke til å angre! Plutselig er det ikke like uutholdelig å vente på bussen lengre..

Nå er det ganske vått og slapsete her i Trondheim, og det er ikke lenge til kulda setter inn for fullt. Heldigvis passer ECCO-bootsene til denne sesongen også, ettersom de er vannavstøtende.

Jeg synes det har vært vanskelig å finne gode OG fine vintersko, men disse skoene synes jeg virkelig oppfyller begge krav. De har dødsgodt lammeskinn inne i skoen som gjør de skikkelig deilige og varme, og jeg digger både fargen og de lysreflekterende glassperlene på baksiden. Nei vet dere, disse likte jeg skikkelig godt og jeg gleder meg til å bruke de til all slags vær og antrekk utover vinteren. Disse funker jo faktisk like godt til dongeribukser som treningstights!! Weeey

Psst.. disse skoene fås kun kjøpt i butikk! Les mer om ECCO-skoene og se andre vintersko de har HER. Hva synes dere?