Annonse

white X blue

reklamelenker 

shorts here blouse her shoes here jacket zara

God morgen fra Venezia! Nå sitter jeg alene i lobbyen og venter på shuttle-båten som skal ta meg til flyplassen, ettersom de andre reiste for litt over en time siden. Jeg reiser heller alene enn å stuke på flyplassen i timevis hehhe, så det gjør meg egentlig ingenting. I går spiste vi middag på et dødsfint hotell, og jeg trodde jeg skulle sprekke hele kjolen min etter 5-retters serveringen.. Like daanngg. Men SÅ godt!! Vi tok en drink oppe på roof top’en når vi kom hjem hvor vi sprengte iPhone høyttalerne med egen musikk, og bare pratet og koste oss <3 Super hyggelig gjeng jeg har reist med, og jeg er imponert over hvor mye de har planlagt og hvor smooth reisen har vært!! Og ikke minst hvor fort hele turen har gått ..

Men nå er det dags for avreise! Jeg er ikke hjemme før 9 i kveld, men har med meg både bok, nedlastede podkaster OG har en bunch av bilder å redigere. Så jeg skal nok kose meg uansett <3 Stor klem 

Annonse