Annonse

what’s been cooking?

Hei gjengen, hvordan går det med dere om dagen? Det har visst blitt en greie dette med å kjøre én post i måneden hvor jeg catcher opp litt siden sist, og det tenkte jeg å gjøre i dag også gitt! For min del kjenner jeg at tempoet begynner å skru seg opp riimelig greit på skolefronten, noe som stresser meg en del skal jeg være ærlig. Men sånn er det hvert eneste år, før setter man inn støtet og kommer seg gjennom det likevel.

Noe som er MYE mer gøy enn skole og forelesinger er at vi var på en aldri så liten hyttetur forrige helg sammen med Anna og typen! Det var altså så sjukt hyggelig at jeg ikke har ord – bare kosing, rødvin, pizza, pasta, boblebad – alt det beste livet har å by på. Flaks for meg at Anna er bedre i bloggejobben sin enn meg, så jeg kan stjele noen bilder fra henne.

Vi var altså på den nyydeligste hytta i Kvitfjell og hygget oss i hjel – og jeg filmet faktisk en helgevlog som kommer om ikke så altfor lenge. Om dere vil høre mer stukeri fra helga så kan dere nyte en ny episode av Skitshowet som kom i dag!

Ellers fikk jeg bildene fra engangskameraet jeg hadde med på sommerens bryllup forrige uke!! Jeg har bare utsatt og utsatt fremkallingen, men nå fikk jeg omsider fingeren ut. Og de ble så sjukt hyggelige! De er tatt med et cheapo engangskamera til 200 spenn, men nå har jeg investert i noen dyyyre filmruller som jeg skal teste på pappas gamle analogkamera. Det blir spennende!!

 

Nå blir det litt Baze-1 jobbings her om fremtidige drops og generell planlegging, noe som er både spennende og vanskelig for en så utålmodig sjel som meg. Allerede nå har vi jobbet flere uker med ting som kommer i mars neste år, så dere forstår jo at ting tar tid haha.. Og jeg er sånn som vil at ting ska skje NÅ, helst i går, men her er det bare å ha is i magen og vente tålmodig. Gøy er det uansett <3

Hvordan går det med dere om dagen? Mye jobb og skole eller bare all fun and games??

Annonse