Annonse

WAITING FOR SPRING

annonse

Hei dere! I håp om at våren og sommeren var rett rundt hjørnet så klikket jeg meg hjem noen sommerfavoritter fra Gina Tricot! Nå skal det sies at vi har hatt et setback værmessig her i Trondheim haha, og akkurat nå minner ting mest om vinter – MEN jeg holder motet oppe og krysser fingrene for at et nydelig mai-vær er rett rundt hjørnet. I mellomtiden drømmer jeg meg vekk fra snø og eksamensperiode til sommerferie og sooool i disse nydelige plaggene:

   

skjorte her bukse her

Dette er helt klart favorittbuksen min noensinne fra Gina – elsker at den er flared OG høy på livet, og helt nydelig å ha på. Jeg har min i størrelse 36 og vil si den er normal i størrelsen! Synes det var såå fint å kombinere den hvite buksa med en stripete linskjorte, som jeg tok i størrelse 40 for å få ekstra stor.

Herreguud for en nydelig bluse!! Som dere ser prøver jeg å fargelegge klesskapet mitt litt om dagen, og jeg synes denne var såå fin. Jeg har størrelse small og dere finner den her

Topp med åpen rygg her – tenk så fin til både skjørt og bukser! Jeg har størrelse small. 

denim shorts // linskjorte

Endelig har jeg funnet den perfekte denim-shortsen til sommeren!! Elsker fargen og modellen – jeg har størrelse 38. Bruker vanligvis 36 i bukser/shorts men gikk opp en størrelse for å få den litt løsere. Får alltid så dilla på hvite linplagg når sommeren nærmer seg, og denne skjorta er inget unntak! Den har jeg størrelse 40 i.

 

Som dere vet er jeg en sucker for blazerkjoler, og klaaarer altså ikke å slutte å kjøpe nye.. Det skal dog sies at jeg ikke har en hvit som denne (hehe) – og tenk så fin den blir på en sommerfest eller bursdag!! Jeg har størrelse small og dere finner den her

  

Gina har verdens DIGGESTE joggebukser og hettegensere!! Om dere trenger et nytt sett så kan jeg varmt anbefale dette settet. Jeg har small i buksa og large i hoodien og elsker hvordan det sitter på. Føler meg på ekte *kul* i dette, haha. Det finnes i beige, svart og grått også!

hoodiejoggebukse  

Om dere vil se alle plaggene mine samlet så kan dere se HEROm dere vil handle på nett så sender Gina tollfritt til Norge med gratis frakt når du handler for over 200, og dere kan returnere både gjennom post eller i fysiske butikker <3 KLEM 

Annonse