Annonse

vlog in the making

tights bubble room – hoodie prettylittlething (similar here

For et nyydelig vær det er i Trondheim i dag!! Det føles ut som en evighet siden sist solen lyste inn vinduene, og det passet jo perfekt ettersom jeg hadde endel bilder å shoote i dag. Ellers er jeg godt i gang med ukesvlog’en, og så langt går det overraskende bra. Det er jo supergøy å ha med kameraet rundt omkring!! Det er mulig det blir litt kjedelig og hverdagslig, men det er vel kanskje det en ukes-vlog skal være..?

I kveld skal vi jo på Ut-Awards, og kameraet er såklart med!! Det som er så fint med det nye vlog-kameraet mitt er at det funker superfint å ta vanlige bilder med også. Det er jo ikke speilrefleks-kvalitet, men det funker til det hverdagslige. Det gjør det litt enklere å ha med seg rundt omkring! Kvelden blir forhåpentligvis veldig fin –  jeg er jo nominert til »årets veiviser» også! Jeg har virkelig ingen forventing eller forhåpning om å vinne, og gøy blir det uansett 🙂 Jeg har jo sceneskrekk ut av en annen verden hahha, så kanskje jeg innerst inne håper på å IKKE vinne slik at jeg slipper å gå opp på den scenen?? Uansett, nomineringen er absolutt ikke det viktigste for min del – jeg vil bare ha en gøyal kveld med shæste & friends!! xx

Annonse