Annonse

VINN DIN DRØMMEREISE

annonse

Hallo godtfolk! I dag har jeg tenkt å dele noe superkult med dere, og jeg håper det er en liten opptur for flere av dere!! De fleste av dere husker kanskje at jeg reiste med EF til både Los Angeles og San Diego for noen år tilbake? Jeg delte jo masse fra reisene mine, både skolemessig og alt vi gjorde på fritiden. Selv har jeg KUN hatt gode opplevelser med reisene til EF, og jeg er skikkelig imponert over alt de har skapt!! Skolene er SÅ utrolig fine, og det kryr av mennesker i alle aldre. Skolen i San Diego var spesielt fin, og lå helt perfekt til, med hyggelig campus i samme bygg.

Dagene besto stort sett av kreative timer hvor du havner i klasse med de som ligger på ca. samme nivå som deg språkmessig, noe som gjør det enklere å være tilstede og aktiv i klassen. Jeg fikk skikkelig wow-feeling av lærerne jeg møtte – de hadde helt andre måter å lære på, og var så utrolig engasjerte og givende. Det er virkelig null problem å bli kjent med de andre studentene, og skolen har masse aktiviteter man kan melde seg på. Alt fra utflukter til surfing!

Man kan velge mellom 11 språk og hele 52 destinasjoner, språkkursene varierer fra 2 uker og opp til et studieår. Du kan med andre ord bestemme helt selv og hvor lenge du ønsker å studere!

PSSSTTT

VEL, jeg har gleden av å dele en konkurranse med dere! EF har nå en konkurranse i forbindelse med Black November, hvor de deler ut en valgfri drømmereise til valgfri destinasjon, til en verdi av 40 000 kroner!!! Jeg håper så mange av dere melder dere på – dere kommer absolutt ikke til å angre, og det er virkelig verdt å prøve sjansen. Det blir garantert en opplevelse for livet. Meld dere på HER!  

Lykke til fine dere!

Annonse