Annonse

VENNER

Fy faaasan det var digg å få på seg noe sminke på lørdag etter en lang og laffete uke ass. Det var tydelig at det var lenge siden jeg hadde følt meg fresh, for når jeg var tidlig ut før bursdagsfeiring for en gangs skyld ble det en heeeftig digger-meg-selv-session før ferden gikk videre. Ingen skam i det, eller?? 

FOR på lørdag var det nemlig dags for bursdagsfeiring av Oda og Marthe! Det var såå koselig å se igjen så mange fine flotte mennesker som jeg gikk på videregående med, så tiden på vorset bare fløy avgårde. Videre bars det på byen hvor jeg danset meg altfor svett på et altfor trangt utested – men gøy var det uansett <3 Hyggeligst av alt var det vel uansett å møte massemasse kjentfolk, og feire de fiiine venna mine!

Og veldig etterlengtet var det å få en bytur med Bergensfruen min igjen <3 

I går fikk jeg nok en gang en major deja-vu til tiden på videregående da vi samlet så og si hele vennegjengen på verandaen min! Folk bor og studerer jo rundt omkring i landet, og alle er jo egentlig veldig opptatt med sitt, så det at det klaffet for så mange var jo helt nydelig. Sånne små ting er så altfor altfor koselig, i alle fall når det bare skjer én gang i skuddåret 🙁 Nå til høsten flytter enda flere i gjengen bort også, så dette blir trasige greier!! MEN før den tid skal jeg samle hele hurven igjen til en skikkelig bursdagsfeiring på lørdag. Åhh som jeg gleder meg!

Vi hadde forresten en dødsmorsom drikkelek på helgas bursdag, hvor host’ene hadde kjøpt inn en flaske Fireball og alle satt i ring rundt bordet. Så er det bare å smelle på Fireball med Pitbull og kaste flaska til sidemannen, hvor den som flaska havner på når han synger »fiiiireball» må ta en shot. Det høres kanskje litt kjedelig ut men prøv det!! (om du er over 20 hehe). Guuud så ivrig man blir på å få den flaska langt helvetes bort. Et lite modent tips her fra meg da vet dere ! Shotting 😀

Annonse