VALENTINE’S COMING UP

annonse i samarbeid med Daniel Wellington

Hallo alle sammen!! Den berømte Valentine’s Day nærmer seg med stormskritt – en mye omdiskutert happenning det snakkes mye om.. 🙂 Jeg for min del er ikke så veldig opptatt av den dagen annet enn at det er en superfin påminnelse om at man kan vise litt ekstra kjærlighet for noen man er glad i, uansett om det er kjæresten, ei venninne eller kanskje mamma?? Og er man superduper-singel så kan dagen feires med dos kiloz snop og is, hvor man kan unne seg en gave selv, eller hur??

Uansett, jeg var så heldig å få en Valentine’s gave av Daniel Wellington som inneholdt masse fine roser, og et sett de selger eksklusivt nå i forbindelse med feiringen! Gavesettet er SÅ fint å gi bort i gave til den man synes fortjener det og er ekstra glad i, og den vil garantert kle de aller fleste med de enkle designene 🙂 Selve hovedboksen med roser er kun utsendt til enkelte og kan ikke kjøpes.

How pretty!! Gaveesken inneholder en av de nyere og klassiske modellene til Daniel Wellington med sort mesh-liknende reim med gulldetaljer, samt. en original skinnreim man kan bytte på klokken. Legg også merke til den lille hjerte-charmen som følger med, som gir klokken det lille ekstra!! Synes den står SÅ fint som kontrast til det sorte.

Man kan velge mellom dette kitet, eller en annen variant med lysere reim og brun skinnreim. Men for min del er sort alltid et sikkerstikk, og noe som helt sikkert vil glede mange! Dessuten får alle som bestiller en vanlig DW-klokke med skinnreim med en gratis hjerte-charm i forbindelse med Valentines-kampanjen ♥ ♥

På nettsiden til Daniel Wellington er det mange fine tilbud nå i forbindelse med feiringen, men koden ERICA vil gi dere -15% på HELE siden, i tillegg til de andre eventuelle tilbudene ♥ DW har alltid gratis frakt, gratis retur og to års garanti!

Se Valentine’s Day tilbudene HER!

Enten man har lyst til å glede noen andre på denne dagen, eller synes man selv fortjener litt self-love med en gave til seg selv er dette kitet en innertier spør du meg!! <3 Ønsker alle en superfin uke!