Annonse

VACAY MED FRIENDS’A

Hei fininger ❤ Alt bra med dere?
Jeg skal straks løpe ut døren, i siste liten som vanlig, for å rekke flybussen – denne gangen for jentetur til Krakow!! Vi solgte Palmesus-billettene våre og bestille oss en mucho billigere tur til Krakow i stedet, og det skal bli såå koselig!! Endelig er hele gjengen samlet igjen, noe som er sjelden vare ettersom folk studerer rundt omkring i landet, og jeg gleder meg masse masse. Vi kommer fram ganske sent i kveld, og planlegger egentlig bare take-away i leiligheten hvor vi bor, før vi starter dagen med spa & massasje i morgen etterfulgt av en full dag på Auschwitz. Grugleder meg – tror det blir ekstremt mange vonde inntrykk å ta innover seg, samtidig som det er så sinnsykt lærerikt og interessant. Whoh, vi får se!

Kameraet er med, men macen legger jeg igjen her hjemme.. ❤ Tror ikke det blir så mye tid til å sitte på den uansett. Skal redigere »ukens snapvideoer» på mobilen på flyet, og forhåpentligvis får jeg lastet den opp her på bloggen uten pc. Krysser fingrene!!

KLEM 

Annonse