Annonse

UNO, DOS, TRES

oversized shirt here (adlink)

GOD TIRSDAG!! Åh, dere er så extra cute om dagen altså! Da er det ekstra gøy å legge inn masse innsats på de ulike kanalene mine. Skal prøve å snappe litt mer fremover også, så add @ericakvam om dere vil følge med der også! Ikke at det er svære greiene etter den nye snap-oppdateringen.. Annoying!!

Haha, jeg vet at det eneste jeg har snakket om i det siste er den solbrentheten min, men SHAIT i dag ble det tatt til nye høyder. Sola er så sjukt sterk her nede??? Jeg er en vandrende tres-is med hvite striper langs siden av kroppen mikset med knallrosa remser foran og bak, og føler meg dermed meget attraktiv. Spesielt når reisefølget ble jevnbrun på rekordtid. Finnes det noe mer irriterende

Nuvel, det finnes vel viktigere ting heh.. I morgen forlater vi Gili-øyene og drar videre til Canggu!! Føler vi har fått gjort så mye på kort tid, og det er supergøy!! Vi har leid oss en liten villa for dagene i Canggu, og jeg ser frem til litt Bali-life med leiing av scooter og masse deilig mat. Jeg er dødsnervøs for å kjøre i trafikken her da, det ser jo helt kaotisk ut??? Også kjører de på motsatt side?? Guri, jeg skal ta det med ro for å si det sånn.

Nå skal jeg jobbe litt med mail og få redigert litt mer av Q&A videoen. Ønsker dere en superfin tirsdag videre! Tusen takk for at dere klikker innom <3 KLEM

Annonse