Annonse

UKENS SPØRSMÅL

Kan du fortelle litt om hva du driver med for tiden? Er innom bloggen din av og til, og ser bare masse bilder av at du er ute og reiser, men skjønner ikke helt i hvilken sammenheng.. Er det jobb? Spons? Ferie?

Hei! Det er litt forskjellig egentlig. Dersom det er veldig korte reiser er det som regel i forbindelse med jobb, altså bloggen. Enten på grunn av et samarbeid, eller for eksempel når jeg har shootet med Nelly! Men de lengre reisene, som Bali for eksempel, er »ferie» ja. Ferie fordi jeg ikke egentlig har noe å ta feire fra (HEHE friårspia) og fordi »jobben» min kan gjøres fra hvor som helst i verden. Så slike turer er fra egen lomme, både fordi jeg elsker å reise OG fordi det gir masse til de sosiale kanalene mine! 

En ting jeg lurer skikkelig på – hvordan forholder kjæresten seg til å «måtte» ta bilder av deg hele tiden? Typen min er nemlig driiittlei av at jeg hele tiden bare «oh bra insta location!» hahah..

Haha, det skal ikke være lett!! Hm, kjæresten er overraskende tålmodig for min del, men blir mest lei når jeg blir sur eller irritert fordi bildene ikke blir helt som jeg hadde sett for meg og trenger HUNDRE nye forsøk. Ellers forstår han veldig godt at det er dette jeg driver med, og nøler aldri med å stille opp som fotograf. Men LITT lei er det lov å bli, ass. Det hadde jeg og blitt haha..

Ellers bør de egentlig være NØJD fordi 1) jeg bruker han alltid som test for å se hvordan lyset blir og da får man 2) stilige instabilder selv. Win win si ;))))

OKEI SERIØST, BILDENE DINE ER SÅ FINE FOR TIDEN! Spesielt på Instagram vil du vise steg for steg hvordan du redigerer de? Ser at du redigerer litt annerledes enn før!

Åh tusen tusen takk! Betyr såå masse!! Dersom dere vil kan jeg jo prøve å lage en video om dette? Bilderedigering, apper jeg bruker osv?

Hvor er badedrakten fra?

Meloonpro

Når skal du og Anna begynne med podcast? SO EXCITED!!

Glad du gleder deg – det gjør vi også!! Det har tatt litt tid med tanke på kontraktskriving, bestilling av utsyr og kræsj med skole, planer og reising – men nå er vi så og si redo!! Utstyr er på vei, og da er det bare å sette i gang når jeg er hjemme fra Bali! Wiho

Ble du glad av å lese det Kristine Ullebø skrev om deg i dagens innlegg? <3 At hun synes du er dritskjønn, ikke ønsket å såre deg, og at det var dumt ting ble som det ble?

Så absolutt! Jeg er selvfølgelig enig med Kristine at det er veldig synd at det ble som det ble, og at det kunne vært løst på en mye smidigere måte. Misforståelser, skuffelser & mye følelser kan få mye til å kræsje, hehe. Jeg ønsker Kristine alt godt, og synes hun gjør en veldig fin profil om dagen <3

Hvordan går det med cøliakien? Er det en stor omvending?

Takk som spør!! Jo, det går egentlig ganske greit. Jeg har mye mindre vondt i magen, og merker allerede stor forskjell på kroppen min med tanke på energi, tykkelse på hår osv. Og det er så deilig!! Det er selvfølgelig veldig kjedelig å ha fått cøliaki, det er ikke til å komme unna. Det er aller verst når jeg er ute og reiser, rett og slett fordi så mange land ligger veldig langt bak på glutenfronten. Mange vet ikke engang hva det er! Men hjemme er det null stress. Da spiser jeg som jeg gjorde før, bare at det er glutenfrie knekkebrød og glutenfrie rundstykker. Null stress!

Det som er kjipest er at jeg er brød-elsker nummer EN, og ettersom allergien fortsatt er ganske fersk kan jeg se på vanlige rundstykker og bakst og kjenne hvordan det smaker. Hvor luftig baksten er, og hvor.jævlig.godt.det.er. Hotellfrokost har blitt det kjipeste ever haha, og jeg tar meg selv i å bruke mer tid på å sikle på alt jeg IKKE kan spise, men som jeg vet så sykt godt hvordan smaker, i stedet for å lage et okej frokostfat til meg selv. Og noen ganger har jeg fått i meg spor av gluten, og da er det helt krise magemessig i dagesvis. Så det går litt opp og ned. Noen dager er det litt kjipere enn andre, men alt i alt går det veldig fint 🙂 Og det kunne alltids vært verre!

Kan du lage en Bali-guide?

YES! Skal skrive den på flyturen på vei hjem <3 Så den kommer fortløpende til uka!

SPØRSMÅL TIL NESTE UKE?

Annonse