Annonse

UKENS SPØRSMÅL

Har du forslag til plasser man kan dra på sommerferie? – helst strand/party plass ?

Hmm.. det første jeg tenker er Barcelona!! Elsker virkelig Barcelona, og der har man jo både strand, soling, shopping, god mat OG massevis av utesteder 🙂 Absolutt en by verdt å besøke!!

Hvordan holder du deg brun/hvilken selvbruning bruker du?

Hehhe som regel er det litt filter som gjør meg brunere på bilder, for det ække mye til brunfarge på kroppen i nuet. Men om jeg vil føle meg litt fresh sverger jeg til moussen til St.Tropez med hvit flaske og blå kork. Cocoa Brown har også noen selvbruninger som gir deg farge med én gang, og det er jo kjekt når man skal ut og svinge seg!!

Hvor ofte fyller du på vippeextentions; og har du volum eller classic?

Jeg fyller på hver tredje uke ca. Jeg har volumvipper 🙂 Superfornøyd!! Jeg fikser mine hos @beautybysigrid.

Trener du fortsatt? Hvordan holder du deg i så god form?

Jeg trener innimellom hehhe, men det går litt i perioder. Plutselig trener jeg  fire ganger i uka (ohwell det har skjedd to ganger kanskje) eller så kan det plutselig ha gått tre uker siden sist. Jeg trener med andre ord når jeg føler for det. Jeg er jo egentlig ganske glad i å trene, i alle fall følelsen etterpå, men det er ikke så lett å huske på når Netflix kommer med nye sesonger feks???? Jeg prøver å ha som mål å trene to ganger i uka, men det går så som så. NESTE uke skal jeg komme meg på senteret to ganger tenkte jeg. Jajaja god jul, keep talking

 

Hvordan jeg holder meg i god form, sa du ? 🙂 Næh vet ikke med den formen jeg

Kan du lage et innlegg om hva du ønsker deg til jul? Klem <3

Åh, det er litt fælt å vite at vi må se hva andre ønsker seg for at vi kan finne noe å ønske oss selv, er det ikke?? 🙁 Vi lever altfor godt her i Norge og det er helt sykt at vi virkelig må tenke etter for å prøve å finne noe å ønske seg til jul. Jeg har heller ingen spesielle ønsker i år så langt, og tar meg selv også i å »lete» etter noe jeg kan ønske meg. Hvor sykt er ikke det??? Verden er urettferdig! Vi lever så altfor godt, og jeg tror aldri vi kommer til å skjønne hvor bra vi faktisk har det her i landet.. Det blir derfor ikke så mye å dele i et sånt innlegg for min del, men jeg regner med det blir noe nyttig til leiligheten eller noe annet praktisk jeg »trenger» 🙂

Hvor er den sorte veska fra?

Den finner du her <3

Kan du pliiis lage youtube videoer oftere? Lookbooks, innkjøp og sminkevideoer er høyt elsket <3

Føler jeg sier ja seff skal bli mye bedre på videoer!!!;) hver gang dere spør, også skjer det aldri noe haha.. Men det er virkelig noe jeg vil bli bedre på så lenge jeg vet hvilke videoer jeg vil lage!! Lookbooks er suuuuper-tidskrevende, og innkjøp gjør jeg ikke så veldig ofte – men jeg kan for eksempel ha en Nellyhaul video? Vil dere ha hverdagssminkevideo eller festsminke? Andre videoer som er aktuelle, som ikke krever så mye annet enn meg selv haha??

Hvor er den hvite jakka fra? Digger antrekkene!!

Tusen takk!! Jakka er fra Adidas, og den finner du her.

Når skal du ha leilighetstour?

Leilighetstour blir i desember når siste finish er ferdig i leiligheten 🙂 Mangler bare noen småting jeg gjerne vil ha på plass før jeg filmer den til dere. Vet dere har ventet lenge!!

Kan du lage flere Q&A og julegavetips-innlegg?

En Q&A-video var en god ide!! Det kan jeg få spilt inn neste uke 🙂 Julegavetips kommer også såklart! Jeg begynner på innleggene om ikke lenge, og regner med de kommer i begynnelsen av desember.

Hvor er veska fra?

Den er fra Nelly Accessories, men er dessverre utsolgt at the moment.. Linker til den så snart den eventuelt kommer inn igjen!

Hvordan er jakken i str? Trang/liten over ryggen?…Stram i ermene? Eller god og romslig? Ønsker en litt oversized boblejakke <3 Hvilken str har du? Du er såå fin!!!

Jakken er normal i størrelsen, men den er ganske oversized. Den er dermed ikke trang over ryggen eller stram i ermene. Heller romslig!! Jeg har 36. Dersom du vil ha den enda mer oversized kan du jo alltids gå opp en størrelse 🙂 Klem

Jakken finner du her.

Elsker antrekket! ? Får ikke linken til toppen til å funke, har du navnet på den eller eventuelt en direktelink her?

Wiie!! Direktelink til toppen her.

Superfin leopardjakke!! Hvor er den fra?

Tusen takk!! Den finner du her.

Spørsmål til neste uke? Innlegget inneholder Adlinks. 

Annonse