Annonse

UKENS SPØRSMÅL

Hvor er senga i dette innlegget fra? Såå fin!!

Wæ, nå ble jeg plutselig usikker.. Vet ikke hvor selve senga er fra – det er kun en vanlig seng med rammemadrass, 1.50, pluss en sengegavl fra Skeidar 🙂

Vrikker du ofte foten i Supergaene haha??

YES SIR, det gjør klebbsara såklart.. Ikke sånn plagsomt ofte nei, men jeg har gått på snørra i gangfeltet midt utenfor leiligheten her i sentrum et par ganger ja. Fav-gangen var å tryne med to poser med tomflasker som fløy så DEILIG rundt samtidig som jeg tryna og jeg bare ble gående og knise mutters aleine med tusen blikk i nakken 🙁

Hvordan redigerer du bildene dine slik at du får den «retro effekten»? Er det en spesiell app?

Jeg redigerer så og si alle bildene mine i Lightroom når det kommer til lys. Der legger jeg også på »grain» for en kornete effekt. På instagram bruker jeg også dusty-effekter i appen Afterlight for en »slitt» bilde-effekt.

Fyller snart 18 år og lurer på hva du ville gjort hvis du skulle feiret din 18 årsdag nå (på denne tiden av året)?

Jeg synes hjemmfester ALLTID er hyggelig, selv om man kanskje vil på byen når man endelig er gammel nok?? Jeg ville derfor invitert på feiring/vors hjemme, og ordnet litt lett tapas-snacks for eksempel med masse fine dekorasjoner! Småting som popcorn i retro popcorn-begere, dekorerte muffins, en superbra partyliste og sølv-ballonger ER jo en innertier 🙂 Og ha en morsom drikkelek/quiz/challenge på lur? Gratulerer med dagen som kommer uansett, håper feiringen blir knall <3

Hei! Lurer på hvilken størrelse du har i buksa?

Jeg har W27 i alle Nelly-buksene mine! Denne finner dere HER.

Hvor langt bor du fra foreldrene dine?

Det tar ca. 10 minutter med buss herfra 🙂

Er du fornøyd med å flytte fra blogg.no?

Ja, veldig! Føler alt er mye mer profesjonelt, og det er deilig å stå på eget domene med ericakvam som »fokus»navn. Jeg elsker det!! Bloggen er raskere, designet er finere og dere virker fornøyd, og da er i alle fall jeg fornøyd!!

Har du noen reiser planlagt i fremtiden? Digger deg!!:-)

Tusen takk søte deg!! Jeg har ingen spesielle reiser planlagt, men det ryktes en liten tur til Helsinki i november wiihu! Ellers ser vi på reise til varmere strøk på nyåret, og en tur til våren med venninnegjengen. Jeg har superlyst på en helg i desember med juleshopping og kos, men vi får se om det blir noe av!

Er det noe kjærlighet i luften? Har fulgt deg i mange år, og er overrasket over at en jente som deg fortsatt er singel! u look so good babe!

U CUTE!!! Ærrre ikke alltid litt kjærlighet i lufta da?? Mehehe

Hvordan gikk lesertallene dine etter at du gikk fra blogg.no til egen nettside?

Overraskende bra!! Det virker som de fleste henger på, men jeg mistet såklart noen hverdagslesere. Men like mange klikker seg innom når jeg blogger om noe som interesserer dere ekstra mye 🙂

Hvilken størrelse er toppen?

Jeg har medium, og dere finner den HER.

Spørsmål til neste uke? Håper dere har det fint!! Helt ELENDIG blogging om dagen, holder bare på med et prosjekt som tar HELE dagen for tiden haha.. mer om det senere..

Annonse