Annonse

UKENS SPØRSMÅL

Hvor er sølv-anorakken fra?

H&M’s Coachella-kolleksjon 🙂

Hva synes du om at Voe har sluttet å blogge?

Jeg synes det er modig gjort av henne, og skjønner valget hennes på så mange måter!! Hun er jo innmari flink med det hun har holdt på med i årevis, så sånn sett er det jo synd, men som alle andre vokser man jo og utvikler seg. Det er jo ikke alltid ting går opp i opp, og det er viktig å prøve å gå nye veier om man kjenner et behov for det 🙂 Hun har jo vært i gamet lengst av alle, og etter SÅ mange år er det nok godt med forandring! Emilie er jo helt fantastisk, og hun kommer garantert til å lykkes uansett hvilken vei hun går fremover ♥ 

Hva slags junkfood liker du aller best?

Må kanskje gå for en digggg pizza her altså! En super-greasy Heavy Heaven fra Peppes hahha, eller bare en solid pappizza. Alt går i grisen, si. 

Hvordan var russetiden din? Var det en minneverdig tid? Hadde du valgt å være russ et år før om venninnene dine var det?

JA russetiden var supergøy!! Jeg hadde aldri gjort det igjen, men herregud så morsomt vi hadde det. Alle var SÅ careless (med sunn fornuft) og man lever litt i en annen verden i noen uker. Tiden var så absolutt minneverdig, og vi har MANGE komiske øyeblikk fra de ukene. Vennegjengen var nok det som gjorde russetiden ekstra gøy, så jeg ville nok valgt å være russ et år tidligere om venninnene mine var det!! Gjør det som kjennes riktig, men jeg tror nok du kommer til å ha det supergøy med vennegjengen din selv om det blir noe vanskeligere å være et år yngre. MEN om du kommer godt overens med mange av de på din egen alder er det jo ikke noe problem å være russ med de også. Å være russ med klassen sin er også gull verdt, men pose og sekk kan man ikke få. Kjenn litt på det selv og hva du tror blir best! 


Hvor mye sover du hver natt?

Jeg MÅ sove minst 8-9 timer, og setter som regel på en alarm når jeg legger meg med dette i bakhodet. Søvn er viktig ass, og noe av det beste jeg vet haha. Kunne sovet halve dagen om det var sosialt akseptert.

Hvor ofte er med venner/har besøk i ukedagene, og hvor mange kvelder er du alene?

Dette varierer veldig egentlig. Samtidig som jeg er en veldig sosial person er alene-tid gull verdt. Jeg har kanskje besøk/henger på kveldene rundt to ganger på hverdagene? Fredag og lørdag er for min del nesten ALLTID en must-be-social-dag, så tilsammen bruker jeg kanskje 3-4 kvelder i uka med venner og 3-4 alene? Det er vel ganske 50/50 og veldig varierende med tanke på jobb, humør og alt annet. Men jeg elsker å invitere på kveldsmat og filmkvelder, og gjør det så ofte jeg kan ♥ ♥

Hva er noe du har prøvd som du aldri vil gjøre igjen?

Surfing kanskje???? Haha det synes jeg var HELT grusomt faktisk. Alt gikk til helvette, og jeg hater både bading i sjø og vann i nesa, så dette var kanskje ikke det beste å finne på for min del. Jeg angrer IKKE, men gjør det nok sjeldent igjen. Kan krysse det av bucketlista da!! Alle bare wtf is her problem

Processed with VSCO with a5 preset

Hva vil skille din bok fra alle andre bloggere?

For det første har vi bloggere SÅ mange forskjellige personligheter. Jeg kommer til å legge masse personligheten i boka på en komisk måte, dele stygge bilder, fine, triste og morsomme historier. Ta opp tema som spiser opp dagens ungdom, og dele mine erfaringer rundt dette. Samtidig som dere kommer tett innpå meg og mine år her på jorda er målet mitt å få DERE til å føle dere bra. At boka lukkes med en følelse om at ting ikke er så kjipt likevel, og at alt kan bli bedre med en annerledes tankegang. Det skal rett og slett være jordnært, ekte og ekstremt feelgood. Jeg HÅPER og tror dere vil like det ♥ Også skal dere selvfølgelig få masse juicy røyskatt-historier. BARE å glede seg.

Hvor er strandkjolen fra?

Den kjøpte jeg på en liten butikk i Spania..

Hvordan kan du være SÅ negativ til plastisk kirurgi og likevel hylle the Kardashians?

Det eneste jeg synes er helt trynefaktor med familien ER jo all fiksingen og fjasingen som gjør de til helt umennskelige idoler når det kommer til utseende. Både fettfjerning, lepper, pupper, rumpe, laser og alt annen magisk de helt sikkert gjennomfører. På én måte forstår jeg det – jeg hadde fått HELT noia om noen skulle observert meg og alle »feilene» mine til alle døgnets tider både med filmkamera, fans og papparazzier. Men det er jo ekstremt trist at de har hatt en så stor påvirkningskraft når det kommer til normaliseringen av det å fikse på eget utseende.

Jeg digger fortsatt Kardashians OFCOURSE, men jeg ser på de gjennom litt andre øyne. Jeg strever ikke etter å se ut som dem, eller digger det de står for. Men jeg elsker klærne, håret, sminken, trendene de skaper og selvfølgelig fordi de har verdens mest underholdene program. Altså de ER så careless og sier så mye morsomt, og det er rett og slett fascinerende å se på. Den livsstilen de lever er jo helt way beyond, og noe vi aldri vil oppleve maken til. Og DET gjør hele familien so daaamn interessant. 

Også ER de jo kinda squad-goals 

Hvor er skoene fra?

De kjøpte jeg fra Nelly nylig, men de er utsolgt.. Merket er Duffy om jeg husker riktig! 


 

SPØRSMÅL TIL NESTE UKE?

Annonse