Annonse

UKENS SPØRSMÅL

Hvordan får du 3D-effekt på bildene dine?

Bruker »3D effect» appen, som sagt ♥ Legger bare på et filter eller to der også får man den effekten! Easy peasy. 

Hva slags matretter spiser du i hverdagen?

Hvis du tenker på middag er jeg ikke en hyppig middags-person, men det hender jo innimellom at jeg slår til. Da går det som regel i kyllingwok med nudler, laks med mangosalat eller grønnsakssuppe. Haha spenstige greier!! Er veldig glad i å lage middag med venner da, og gjør det så ofte jeg kan ♥ Ellers går det mye i havregrynspannekaker, knekkebrød med egg, yoghurt og rundstykker. Spiser megakjedelig med andre ord. Og WOW jeg hørtes ekstremt sunn ut?? I’m really not

Hvilken kjendis synes du er kulest utenom Nicki Minaj?

Ah, vanskelige greier.. Jeg ELSKER Amy Schumer og skulle ønske verden hadde flere som henne. Så jeg tror andreplassen min må gå til henne. Ellers ble jeg enda litt mer Zara Larsson-fan etter mystoryen hennes i går. What a savage

Hvor ordner du neglene dine?

Hos bbygirl BeautyNailsbyMaren ♥ Hun er SÅ flink og i tillegg en god venninne av meg, så da er det ekstra nice

Hvor er bikinien fra?

Overdelen er gammel fra Triangl & trusa er fra Nelly

Processed with VSCO with se3 preset

Er det bare jeg som synes du ligner på Julie Bergan?

GIRL det tar jeg som et meeeega-kompliment, shoutout til Juuuly B  !

Processed with VSCO with a6 preset

tb til da vi fant dama i vårt liv

Hvor er dongeri-skjørtet fra?

Det er fra Malene Birger

Hva bruker du på brynene dine?

Nå bruker jeg en brynspenn fra Smashbox for å ramme inn brynene før jeg fyller inn med brynspudder fra Billion Dollar Brows. 

Hvordan fikk du håret sånn?

Det er vanlig midtskill med to innflettinger, og flette-credza må Anna få!! Jeg er ubrukelig på fletting selv

Processed with VSCO with a6 preset

Hvor er kjolen fra?

Den finner dere HER

Hvor er den brune bikinien fra?

Den kjøpte jeg på h&m!

Hva mener du om kirurgiske inngrep for å forandre utseendet? Silikon osv.?

De fleste vet hvor jeg står på dette temaet, og jeg synes egentlig ikke noe om det. Jeg klandrer ikke de som har gjennomført kirurgiske inngrep og mener at folk skal få gjøre akkurat det de vil så lenge det ikke går utover noen andre. Jeg synes det blir for dumt når bloggere velger å bruke sin stemme til å fremme kirurgiske inngrep, og jeg HATER at det er blitt så normalisert. Det er synd at dagens samfunn føler en trang til å legge seg under kniven for å matche dagens kroppsideal, og det er ikke rart vi har et forvrengt syn på kropp allerede fra ung alder. Det er rett og slett trist! Jeg har venninner som har hatt komplekser for f.eks puppene sine i årevis og derfor har valgt å ta silikon, og når det går utover livskvaliteten din fordi man er SÅ opphengt i det mener jeg det er greit å gjennomføre det. Og jeg forstår valget folk tar!! Så lenge det holdes til et naturlig nivå og de som gjør det IKKE er med på å oppfordre andre som ligger på vippen til å gjøre det samme. Det skal være en nøye gjennomtenkt avgjørelse, og man skal gjøre det for SIN del – ikke for å være »bra nok» ovenfor de andre. Også må vi bli flinkere til å innse at hey, dette er meg og sånn ser jeg ut enten man har for lite av ditt og datt, eller for mye av noe annet. Menneskekroppen er ulik av en grunn, og det er jo DET som er så fint? Så stå i det dere, og ALDRI tro at dere må legge dere under kniven for å bli finere, penere og mer vellykket. Det finnes SÅ mange andre måter å bli lykkelig på! 

Spørsmål til neste uke?

Annonse