Annonse

UKENS SPØRSMÅL

Din verste uvane?

Hmm.. kanskje at jeg har ekstremt lett for å stenge alt litt ute? Jeg slipper sjeldent mennesker helt inn på meg, og er ikke glad i å snakke om hva jeg føler og tenker. Det er ikke at jeg ikke stoler på bestevennene mine og familien, men jeg synes bare det er superukomfortabelt og altfor personlig. Jeg er rett og slett mester i å bygge opp alt innenfor mine egne vegger, noe som gjør at jeg kan gå å tenke og analysere ekstremt mye. Det er utrolig slitsomt til tider og kan gjøre ting mye verre enn det egentlig er ettersom det spiser deg opp. Jeg prøver ikke engang å bli bedre, rett og slett fordi jeg synes det på en måte er enklere å holde ting for meg selv og bare legge igjen alt hjemme når jeg er ute. It’s a shame tho, for de få gangene jeg faktisk snakker er det jo SÅ deilig å bare få luftet tanker og få feedback fra de du bryr deg om! Så ja, det er vel en av mine dårlige uvaner om det i det hele tatt telles som en.


 

Hva er mottoet ditt?

#stayclassy? Haha, jeg har ikke noe bedre svar. Ingen kul quote eller et kult dikt. Bare en hashtag! Men stayclassy er en av mine favoritt-tags, haha. Det gir meg en slags carefree, fuck-alle-I’m-the-queen vibe noe jeg elsker. Det er jo sarkastisk og for de som ikke skjønner det – I’m NOT classy and I’m not gonna try to be either. Imma do me and you do you. Livet er mye bedre når man blåser alt annet uviktig vekk, elsker seg selv (til en sunn dose) og bare .. lever livet litt. Og livet er bedre når man bjudar litt på og er skikkelig uclassy. Så lenge det bare går utover deg selv! Så #stayclassy girls! Kanskje jeg skal lage noen kule hoodies og bomberjakker???

Hva blir du flau av?

Jeg blir egentlig veldig sjeldent flau, og det skal MYE til for å gjøre meg ille til mote. Jeg kan snakke om hva som helst med hvem som helst, og jeg strekker meg MYE lengre enn hvor folk tror grensen går til hva som er »tabu» og ikke. Men jeg kan bli flau av sykt randome ting??? Sånn, jeg husker noen spurte hva jeg hadde på yoghurten min og jeg ble dritflau? Hahaha, altså?! Som om jeg smurte noe superkinkygreier på yoghurten min?? Men når jeg blir flau vises det MEGAGODT. Jeg blir dødsrød i hele trynet, og da blir jeg flau av at jeg er flau, noe som gjør at jeg blir ENDA flauere. Det er som om alle gangene jeg burde ha vært flau smeller i trynet på en og samme tid haha.. Det er heldigvis ikke mange ganger i året! 

Favorittsnop og brus (uten pepsi max)?

Før var jeg good-to-go med en pose sørlandschips, men nå har jeg lagt meg til en idiotvane om å MÅ ha godteri eller sjokolade på siden?? Av snop er jeg en sucker for surt smågodt og melkesjokolade. Fucckkkss det er godt. Og cheese doodles?! Nei vi kan IKKE snakke om dette. På bakisdager sverger jeg til Fanta, ellers er Villa og Mozell en god runner-up. 

been lovin’ them cakes since 1999

Så om du møter drømmeguten, sier du uansett nei pga. alderen om han er jevnaldrende?

Selvfølgelig ikke! Alder ER jo bare et tall, men basert på egen erfaring synes jeg eldre gutter er mer moden (ikke alltid tho) – og jeg synes det er et superstort pluss med mennesker som har kommet LITT lengre i livet enn meg selv slik at jeg har noe å lære. Det er et eller annet med gutter som har tatt tak i utdanningen sin eller gjør det bra i en ordentlig jobb, og har forlatt redet. Pluss at eldre ser generelt bra ut, det må være litt real-ass-mannfolk haha

Hvor gammel var du da du begynte med utringning og korte skjørt? Når godtok foreldrene dine det?

Utringning har jeg aldri vært spesielt fan av, det er dødsekkelt??? Haha 🙁 Jeg synes det er sexy å ha en superutringet topp om det bare er liiitt pupp, men »rumpepupper» som jeg så fint kaller det presset opptil haka får jeg MARK av. Det er not nice. Føler meg bare vulgær, på en negativ måte, med mye pupp haha. Korte skjørt og kjoler ble signaturantrekket fra første videregående gitt. Da svingte røyskatten seg godt med platinahår, solbrun hud og korte paljettkjoler året rundt. STILIG! Mamma og pappa har aldri hengt seg opp i det, men de setter ned foten når jeg går over streken, så SÅ ille kan det ikke ha vært. Jeg tror uansett det hadde vært håpløst å fortelle fjortis-Erica på 16 hva jeg fikk ha på meg og ikke. I survived tho!

hahha kan vi bare????

Hvor gammel var du da du begynte å drikke? Når synes foreldrene dine det var greit?

Vi begynte vel å dra ut i første videregående, og da var det hjemmefester hver helg som gjaldt si! Det var veldig vanlig å dra ut på denne tiden på vår skole hvertfall, og da blir man jo gjerne med. Jeg opplevde aldri noe drikkepress, og ville man ikke drikke var det opp til hver enkelt. Det var uansett gøy å være sosial! Drikking var ikke noe jeg tok opp hjemme, men jeg hadde hjemmetider og meldingsregler noe jeg hørte etter. Det tror jeg er det viktigste! Ærlighet varer lengst, og jeg kunne alltid ringe hjem om noe skulle skje. Det kan jeg enda! Uansett hvor gammel jeg blir kan man fortsatt snuble og tråkke feil! 

Hvor er skoene fra?

MaryPaz. 

Hvor mange timer sover du vanligvis?

Jeg MÅ ha åtte timer, så det blir det som regel. Jeg bruker å sette på alarm etter 8 timer, hvis ikke kan jeg våkne 12 timer senere og bare phuckk.. En god natts søvn er viktig! Døgnrytmen min er heller ikke så verst for tiden. I fjor satt jeg gjerne oppe til 4-5, nå er jeg som regel i seng på hverdagene rundt 1. Det er forbedring 🙂 Jeg elsker jo å være våken om natten, men man mister jo mye jobbtid og dagslys. 

Tar du andre rusmidler enn alkohol? Hva synes du om narkotikamiljøet blandt unge?

Nei nei, og atter nei. Og det må ikke dere gjøre heller! Det er et stort miljø for hasj og kokain blandt unge i Trondheim, men slike henger ikke jeg med for å si det sånn. Blodharry synes jeg det er, rett og slett. Et menneske kan være terningkast 6 i både personlighet og utseende, men om vedkomne driver med drugs havner du på minussiden i mine øyne. »Man blir ikke avhengig» er den lameste unnskyldninga ever – og da kan man ha det bedre i knarkegjengen sin enn med meg. Hvordan skal du lære opp de fremtidlige ungene dine til å styre unna narkotika om du var shady-druggie som ung selv? INGEN respekt i mine øyne! Og de aller verste? Det er de som synes det er kult. Hva faen er kult med det kjære deg

Hvor er braletten fra?

NA-KD

Hvordan kombinerer du bloggingen med den andre jobben din? Er det vanskelig med tanke på dagslys osv.?

Noen dager er det vanskeligere enn andre, men nå går det fint. Det går jo litt i perioder hvor mye jeg jobber, men om det er 2-3 ganger i uka går det fint. Jeg prøver så godt å kombinere det, men hverdagen kan ikke BARE være jobb. Jeg kan fort sitte hele dagen med mail, bilder, innlegg og planlegging før jeg drar på jobb til sent på kveld – og i lengden blir det litt mye å holde styr på. Men med litt planlegging og motivasjon går det superfint 🙂 Det eneste som kan være kjipt er om jeg må si nei til arrangement og reiser fordi jeg er satt opp på jobb! Som regel ordner det seg, heldigvis. 

 

Hvilken vintagebutikk var du innom?

Velouria Vintage. Såå kul butikk og superhyggelig sjef! 

Hvor er jakken fra?

Den er fra »Stand». Kjøpte den på YME i Oslo!

På bloggen fremmer du veldig «jeg gjør som jeg vil, mener det jeg vil, bryr meg ikke om hva andre synes om mine meninger osv» (Noe som er veldig bra!!) Lurer derfor på hvorfor du virket veldig beskjeden på Bloggerne, og nå som du skriver i dette blogginnlegget på den rødeløperen?

Under filming av Bloggerne i Dubai var det jo planlagt når vi skulle filme, så ting føles derfor ikke sååå naturlig. Hvertfall ikke for min del som ble filmet for første gang! Det er jo vanesak. Når du står mygget opp med et kamerateam bak deg blir du raskt obs på hva du sier, og ettersom serien handler om Kristine skal jo fokuset ligge der. Det var liksom ikke helt plassen for å være 100% røyskatt, og det var VELDIG uvant å bli filmet og måtte tenke over hva jeg sa. Hadde vi blitt filmet i noen uker tror jeg det ville blitt annerledes etterhvert. Men jeg holdt meg heller litt rolig og beskjeden fremfor å være all-over-the-place PR-kåt og slitsom haha 🙂 Jeg kan jo være super lowkey jeg også, så jeg føler ikke man får noe feil inntrykk av meg heller! Jeg er både opp og ned, som alle andre! 
 Hvor i Berlin er dette?

»Distrikt Coffee» het stedet! 

Processed with VSCO with hb2 preset

Spørsmål til neste uke? Gimmme something good

Annonse