Annonse

UKEN SOM GIKK (T.M.P)

UKENS TANKE

Ukens tanke/irritasjonsmoment må være andre menneskers behov for å vite ALT som skjer i alle andres hverdag for så å gjøre seg opp en mening om det. Jeg elsker å holde ting litt for meg selv rett og slett fordi det er deilig å stenge mennesker og deres mening langt, LANGT ute. Jeg forstår rett og slett ikke hvorfor vi er så opptatt av hva alle andre gjør, hvordan de sminker seg, hvordan de kler seg, hvem de henger meg og hvilke planer de har. Vi unner aldri andre suksess, og det er så mye drittslenging at jeg blir fysisk uvel. Verden hadde vært et SÅ jævlig mye bedre sted om alle bare hadde hatt nok med seg selv, gjorde sin greie et hundre prosent og ga fint faen i alle andre og deres bussiness. You do you and imma do me. Good BYE felicia. 

UKENS HØYDEPUNKT

Det mååå selvfølgelig være å innvie Aperol Spritz-sesongen i vårsola med to av mine favorittdamer!!! Det må være noe av det beste jeg vet i hele verden, så det er ingen tvil om at førsteplassen går til dette. Også på en mandag. Kan uka starte bedre?

UKENS NEDTUR

Jeg har overraskende nok ikke møtt på så mange nedturer den siste uka, og det har jo vært overraskende deilig. Det var ganske nedtur å bruke en hel kveld på å grine fordi jeg hadde så vondt av å tenke på det noen jeg er glad i har gått gjennom, samtidig som det var litt fint?? Twisted haha.. Fint å gråte litt på andres vegne og føle meg som et medmenneske, men FY for et hjerteskjærende syn av meg selv som hands down hadde grått i to timer og så ut som jeg nettopp hadde landet på en anne planet etterpå 🙁 Noen dager ass..

Ellers var det jævlig nedtur å revne den svindyre skinnbuksa mi fordi jeg var klatremus etter litt for mange glass Aperol på mandag. Røyskatten skulle selvfølgelig klatre opp på en heisekran av noe slag og dingle med beina, og på vei ned rakna det godt midt i stumpen gitt. Også jævlig nedtur å få det SVÆRE speilet mitt ramlende i hodet (don’t ask) her om dagen og få en umennskelig donaldkul i hodet og en headache fra helvete. Ellers en bra uke. Lover. 
 

meg selv og folk i et nøtteskall.

UKENS RØYSKATT-MOMENT

Ukens røyskatt-moment går definitivt til meg selv som skulle ha hvit helg, men som ramlet hjem fra nachpiel klokken SYV mandag morgen. Røyskatten smakte vin på middag på søndag da vet dere, og da var det gjort. Kort tid etter satt vi stuet på vorspiel hjemme hos meg før det ble en døøødsbra tur på byen med massevis av kjentfolk. Det store røyskatt-øyeblikket må være når jeg ruslet nedover Møllenberg smørblid etter en blading av entrecote servert kl. 5 og x antall glass champagne, og var så heldig å møte gjengen med skolesekkPå tide å gjørra no med livsstilen kanskje. Her kommer Lailzen glisende gjennom nabolaget med thigh-high bootsa, feststemt som bare det, og forbi passerer fremtiden selv med skolebøkene i sekken. Altså jeg ORKER IKKE. Mornings! Kjipt å gå en walk of shame som ikke var en shamewalk engang. Just a never-ending party that’s all…. Jeg fikk min karma dagen etter da for å si det såleis. 

UKENS SANG

No words needed? ELEMENT. fordi den er catcchyyy som fæn, Fuckboy fordi den er så fuck off don’t mess with me & denne live-versjonen av Slow Dancing in a burning room fordi jeg ALDRI blir lei og den treffer meg midt i hjertet ♥

UKENS HANG-UP

Ukens hang-up går til »13 reasons why» og red lips!!! Selv om serien har fått masse kritikk synes jeg den tar opp SÅ mange viktige tema som berører dagens samfunn, og jeg synes budskapet med serien er fint. Til tross for at den på noen måter »oppfordrer» til selvskading (jeg synes egentlig ikke det selv, men) viser den hvor stor betydning små ord, kommentarer og handlinger kan ha. Og det er DER jeg synes vi burde legge fokuset! Jeg var både lei meg, sint og frustrert opptil flere ganger i serien og jeg kunne SLÅTT INN TRYNET på Bryce. Takk for meg.

Og jo – rød leppestift! LUVZ IT. Det må jeg begynne med oftere. Men det ER jo et herk å legge en mørk, matt leppestift uten at det blir kluss og stygge linjer. Øvelse gjør mester, eller? 

UKENS GLEDINGS

Akkurat nå gleder jeg meg til Oslo-tur med papsen, onkel & Line og JOHN MAYER konsert!! Altså jeg har drømt om konserten to netter på rad haha, og jeg tror det blir helt fantastisk. Sangene hans og stemmen er så unik??? Det er ingen musikk som treffer meg på samme måte, altså. Virkelig. 

Hva synes dere om mobilbilder fra uken i disse innleggene? Liker dere innleggene her i det hele tatt hahha???

Annonse