Annonse

UKEN SOM GIKK

Etter tips og flere ønsker om »uken som gikk» som fast innlegg hver uke setter jeg nå i gang!! Det er jo alltid interessant synes jeg selv i alle fall, så da prøver vi det og ser hvordan det går 🙂 Jeg har satt sammen min egen mix, kom gjerne med forslag om noe mangler!! 

UKENS TANKE

I går ble det jo filmkveld hvor vi så »Kongens nei» som jeg faktisk ikke har sett enda, og da tok jeg meg selv i å småsavne skolen litt!! Underveis i filmen var det jo ganske mye informasjon om Norge under verdenskrigen – og det var SÅ mye basisfakta jeg hadde glemt totalt. Friår er jo selvfølgelig superdigg med kun jobbing, men damn jeg tok meg selv i å savne det å lære. Nå lærer jeg jo kanskje mer praktiske ting, men jeg savner faktisk å lære mer skolebaserte ting. Så her må jeg finne på noe lurt, haha. Kunnskap er jo superdigg, og jeg tror jeg må berike hjernen min med noe fornuftig snart igjen…. Så DET har jeg tenkt litt på i det siste. Blant annet! 

UKENS HØYDEPUNKT

Denne uken har jeg vært masse med familien, og det er superkoselig!! Jeg ser de altfor sjeldent føler jeg, for ukene flyr jo bare forbi. Så det å henge litt med kjernefamilien, feire 70-årsdag til morfar, ha tante på besøk fra Oslo & være barnslig med verdens skjønneste søskenbarn har vært helt tipptopp. Family first, er det ikke det man sier ♥

Så gleder jeg meg til å henge med my best sissy i påska, som er TOO BUSY in this life for tiden!! Hun gjør jo en killer-innsats på både skolen og på turn, men i påska blir hun ikke kvitt meg altså

UKENS NEDTUR

Å tryne på gangfeltet i lave sko med panteflaskene i hånda? Telles det? Jeg så HELT dust ut i hvite sneakers som jeg klarte å vrikke foten i på grønnmann, med biler på hver side og panteflaskene flygende. Etterfulgt av en latter fra min side, bare sånn for å se enda mer spleisa ut. Ellers suger det BIGTIME å ha mensensmerter uten mensen, altså ER det innafor i det hele tatt!! Så det har jeg hatt et par dager, og det er NOT COOL når jeg er midt på brettet 🙁 Jaja, hvis det er det kjipeste som har skjedd denne uka så får jeg vel si meg nokså fornøyd med det haha.. LYXproblem 

UKENS RØYSKATT-MOMENT 

Røyskatten var på 70-årsdag på lørdag, og skulle rett på byen etterpå og da var det bare å bøtte nedpå! Med fire velkomstdrinker og x antall glass vin var jeg selvfølgelig i slaget, og dro heldigvis videre da røyskatten var på vei ut for real. Det var vel min kjære familie lettet over! Videre bar det innom vorspiel i 5 minutter hvor jeg trøkte i meg et red-velvet-kakestykke med hånda og dyttet potetskruer ned i lommene på pelsjakka (por que), før jeg slengte buksa jeg hadde med meg rundt halsen og fløy avgårde på byen. Jeg tenkte dog ikke på å ta AV denne buksa som hang rundt halsen når vi kom fram på utestedet, så der satt jeg med buksebena hengende ned på hver sin side resten av kvelden. På vranga. Stilig!! JA jeg hadde på skjørt haha. Det går en fin grense selv for røyskatten

UKENS SANG

Wake up Alone med The Chainsmokers & Jhene Aiko ♥ Den er kinda touchy, kinda feelgood??? En god mix, vil jeg si. Den har stått på full guffe mange dager på rad nå i allefall. ELSKER Jhene Aiko, goddammnn

UKENS CRAVING

Det kjipe med min selvkontroll er at om jeg craver noe, så dekker jeg som regel det behovet relativt raskt. WHY not, liksom. Livet er for kort til noe annet! Men i skrivende stund har jeg SÅ sinnsykt lyst på søtpotetfries – det MÅ være noe av det beste vi har vært blessed med her i verden, ass. Okei dette kan bli et farlig punkt å skrive om ukentlig, for nå ble jo cravingen bare enda større 🙁 

UKENS GLEDINGS

Denne uka gleder jeg meg til PÅSKE!! Alle bare who the fuck doesn’t UR NOT SPECIAL. Men åh jeg gleder meg til Oppdal med jentegjengen etter jobb på onsdag, hvor vi skal kooose oss i hjel fram til lørdag. Mange gode røyskatt-øyeblikk å dele i neste ukesinnlegg! På lørdag blir det påskefeiring på Frosta med familien, noe som er noe av det aller beste jeg vet. DA koser jeg meg! Så det skal jeg gå og glede meg til i et par dager til ♥

Processed with VSCO with a5 preset

Påskefrokost er mitt alltime favorittmåltid!! I mean HELLO

I NEED FEEDBACK! Hva synes dere om at dette blir et fast innlegg? Hva savner dere? Hva er uinteressant? Vil dere ha flere eller færre punkter? Setter stor pris på tilbakemelding ♥

Annonse