Annonse

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT

Jeg og Anna fikk spilt inn første podcastepisode FUKYE!!! Vi har hatt lyst til å spille inn såå lenge, og mistet begge litt håpet et øyeblikk, så det var så sykt deilig når alt klaffet og vi fikk spilt den inn. Nå venter vi bare på litt hjelp til å få lagt den ut på Itunes, men jeg regner med den er ute senest i morgen!!! MEGET amatør haha så dere må være litt snille med oss. Men nå er vi i gang, og nå kan det bare gå oppover!! Altså, om man tenkte at videoblogg var en challenge – prøøøv podcast haha. Øvelse gjør mester da!!

flotter seg

UKENS NEDTUR

Å ikke få værra med på Coachella. Ikke at jeg prøvde så veldig hardt å få være med heller. Men SHAIT er det mulig å samle så mange fantastiske artister på samme sted, år etter år etter år. INSANE!! Men jeg tror egentlig ikke jeg kunne vært der heller, for det er så mange »mindre» artister som spiller på de mindre scenene – samtidig – så jeg hadde vært helt STRESSFRID som måtte sprunget mellom alle scenene og prøvd å få med meg alle sammen på samme tid. Men daaamn jeg vil på Coachella en gang i livet ass

UKENS BILDE

Laila på Baywatch!!! STRUT IT GIRL

UKENS MOMENT

Hahaha, dere så jo sikkert de undervannsklippene fra Bali-vlogen hvor jeg liksom-smidig hiver meg uti bassenget, med hånda foran nesa. VEL, det gikk ikke alltid så smuud. Jeg synes det var så megastilig når rumpa struuuuttet i været før jeg dykka ned i vannet da vet dere, og fikk en heftig overtenning på dette. Og i det jeg stuper nedi med fokus på å peke strutten høyst opp glemmer jeg i et millisekund hvor grunt bassenget er. Hvilken idiot tror dere stuper rett ned i bassengbunnen, glipper hånda foran nesa, skraper opp albuen og lager et helvetes leven???? Noen ganger blir jeg så SYKT oppgitt over hvor lite gjennomtenkt man kan være. Og det verste er at jeg har det på film hahaha så jeg får vurdere å legge det ut. MORON

UKENS GLEDINGS

Tur med Nellygjengen neste uke!!! Vi skal på ish-blåtur til den franske rivieraen, og jeg er såå superduper gira!! Det er alltid SÅ gøy å reise med Nelly, for de kan virkelig å hoste de beste festene og arrangementene. I tillegg til at jeg får henge med min favvo bloggjeng <3 Og PSSSTT jeg skal lage vlog!! Nåå er a varm i vlog-trøya 

UKENS HANG-UP

Amy fuukiin Winehouse. Altså, jeg har alltid likt musikken hennes, men etter at jeg så dokumentaren hennes fikk jeg opp øynene for enda flere sanger enn før. Så nå hører jeg ikke på annet om dagen typ!! Det er vel bare musikken jeg er fan av da, akkurat hvordan hun levde og oppførte seg er jeg ikke helt on board med. Det er synd hvordan rampelyset og feile folk kan påvirke noen SÅ sykt.. Stakkars jente.. Men musikken – preeeach

UKENS GJØREMÅL

Big-ass-cleaning i leiligheten. Gå gjennom småting, kaste ut alt som bare står og støver og generelt få skikkelig orden. Spennende tider i vente, skjønner dere!! Jeg kan jo for eksempel starte med å kaste ut julebakst-boksene mine som fortsatt står ved siden av TV-en med noe rester fra desember. Hahaha slipper ikke taket på den baksten ass. Ellers må jeg få unna det helvedes regnskapet mitt som jeg utsetter og utsetter fordi jeg tror det er så mye kjipere enn det egentlig er. Det ER jo ganske fort gjort, sånn egentlig.

UKENS SANG

Okei, om dere er i kanonbra mood må dere høre på Answerphone. Jeg blir så dansete (?) av den og får lyst til å løpe rundt, danse og være helt koko!!!! Ellers er det veldig fun å være litt sassy til Barbie Tingz, eller bare puste helt ut og smådeppe litt av Unhinged. Som dere ser er det mye opp og ned i humøret mitt om dagen hehe..

KLEM&KOS 

Annonse