Annonse

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT

Ah, denne uken har det vært mange høydepunkt gitt. Men alt i alt må jeg nesten si at jeg er SÅ positivt overrasket over den glutenfrie maten her på Bali. Det har vært en skikkelig opptur i forhold til de andre reisene jeg har vært på, og hotellfrokost fikk plutselig mening igjen!!! Hvem trodde jeg kunne spise pasta og pizza i Bali lixm !! Wiie! Og siden mat er laivet blir dette det viktigste høydepunktet fra denne uka, hehe

UKENS NEDTUR

Hmm.. kanskje å se all plastikken i havet her?? Det er egentlig ganske rent på strendene vi har vært på hittil, men det er likevel ekstremt mye plast i sjøen her nede og det svir i miljøhjertet!! Kildesortering er min lille hjertesak, og jeg synes det er helt forferdelig at alt går i samme søppel her. Plastflasker, matavfall, papp.. Usjj.. Vi leide oss et paddleboard her om dagen, og endte opp meg å padle rundt og plukke opp plastflasker i sjøen!! Gjorde litt godt i sjela skal jeg ærlig innrømme

UKENS BILDE

Trenger jeg å si noe mer ????? Laila gåsser seg på beach ferry 😉

UKENS MOMENT

Tja.. jeg har jo verdens mest elendige hukommelse, så sånne ting husker jeg aldri haha. Men det var jo jævlig stilig å tråkke rundt på stranda i dag med bikinitrusa på vranga. Stilig! Skjønner ikke hvordan jeg ikke kan merke det engang, det er jo meget stor forskjell på badetøy-stoffet og den foringen som er inni. Jajaja gira på å komme seg på stranda da vetdø

UKENS GLEDINGS

JUST NU gleder jeg meg til å legge meg på beachen i morgen!!! Og til disse grusomme myggstikkene mine slutter å klø. Jeg reagerer sånn på det, og får skikkelig svære bitt med væske 🙁 Og våkner hver time på natten fordi jeg holder på å klø meg i hjel. Så JAH det gleder vi oss til. Så langt har jeg vel telt 17 bitt på beina, så det er både støgt OG meget plagsomt

kan jeg bare få skyte inn hvor jævlig en sånn kokosnøtt smaker ???   *bestiller likevel for å få et NIZ instabilde* 

UKENS HANG-UP

BØKER <3 <3 <3 Jeg ELSKER å lese, i alle fall på stranden!! Det er egentlig kun der jeg finner lesero, og det er så deilig. Jeg leste Askepott forrige uke – superbra krimbok!! Skal så absolutt lese flere i den serien, og anbefaler den virkelig videre.

UKENS GJØREMÅL

Poste Q&A videoen (som er innspilt og klar til redigering) og filme masse til Bali-vlogen. Den blir på norsk, forresten! Er så rusten i vloggamet, og de fleste stemte for norsk så da blir det slik. Så får heller neste vlog være på engelsk for å være snill med mine internasjonale friends <3 Men ja, Q&A videoen is coming! Har bare ikke helt funnet tid til å redigere den enda, det går litt slag i slag her!!

UKENS SANG

Drink About med Seeb & Dagny har gått på repeat! Det samme med In your phone med Ty Dolla $ign, Nice for what Privilege. Endelig begynner det å komme litt ny musikk igjen!!

KLEM, og TAKK for så fin feedback i det siste!! Makes me happy

Annonse