Annonse

UKEN SOM GIKK

UKENS HØYDEPUNKT

FRUEN HAR FÅTT SEG SOFABORD. Yes u heard me. Etter mange måneder med ordentlig hardt slit (!) er sofabord endelig på plass. Sett bort i fra at jeg feilberegnet størrelsen totalt og sofabordet er større enn selve stua mi er jeg egentlig jævlig fornøyd om jeg får si det selv. Det ser litt haba ut med den størrelsen i den lille leiligheten min hahaha så jeg får finne en smart løsning som lager litt mer plass i stuen. Jeg tenker kanskje å hive ut TV-benken min og få TV-en opp på veggen i stedet, og da tror jeg det vil komme litt mer luft i sofakroken hehhe. Future interior designer ! Daazzz me

UKENS NEDTUR

Å innse at jeg ikke er ferdig med julegavehandelen! Plutselig gikk tiden så fort??? Her sitter jeg med flere manglende gaver, og først NÅ begynner jeg å innse at det jeg planla å kjøpe fæn ikke finnes i butikker, men må bestilles på nett. HALLAIS jeg har ikke tid til å vente på Postens lange leveringstid i juletider?? Så det spørs om jeg får gå for nødløsning på enkelte gaver hahha, det eeer så typisk meg. Akkurat NÅR de skal bli kjøpt er et annet spørsmål jeg ikke helt vet svaret på selv heller

UKENS MOMENT

Det må bli den feilvurderingen av størrelsen på sofabord asss hahaha. Det er ikke KRISE, men akkurat nå ser det ut som jeg har skviset alt jeg kan inne i sofahjørnet mitt, for jeg kjøpte nemlig en puff med det samme som skulle stå på siden av bordet!!! Det gikk vel litt opp for oss når vi skrudde opp bordet i går, og jeg må bare le av meg selv her. Desperate times call for desperate measures. Jeg tror det kan løse seg litt om jeg får TV’en opp på veggen i stedet, for nå ser alt smålig stappet og jævlig ut hahha

UKENS SANG

Don’t slow me down av Chris Brown gir meg en god mix av glade strømninger i hele kroppen OG litt deilig julestemning. Jeg utfordrer dere til å høre den UTEN å bli lykkelig!!! Jeg får lyst til å danse i timesvis tjohei

UKENS GLEDINGS

Etter jobb på lørdag bærer det hjem til familien for et par dagers sleepover. Det gleder jeg meg til!! Det er mye som er bra her i verden, men det er lite som er SÅ bra som det å bli vartet opp hjemme i noen dager med fam-luv, samling av troppen for å se Hjelp det er juleferie tradisjonen tro & baaare spise god mat i godt selskap. Jula er så koselig!

UKENS HANG-UP

Jeg er helt på snackskjøret for tiden asssss det er ille. Har vært i en ganske stabil periode en god stund nå (lol), men den siste uka har det klikka for a altså. Men veien til hjertet mitt går via en potetgullpose, for real, og jeg er veldig flink med å trøste meg selv med at det TROSS ALT ER JUL . Jeg har fått betale boten da med tre helveteskviser på størrelser med svære myggstikk på både nesen, haka og over leppa som ALDRI gir seg, så vi er all good og helt i balanse karmamessig.

(sko her

UKENS GJØREMÅL

Ukens gjøremål bli å støvsuge og shine den nedstøvede leiligheten min som så absolutt har sett bedre dager, spise mucho smultringer og skumnisser & rydde i rotskuffene mine hvor jeg slenger alt jeg tror er nødvendig å ha men som jeg aldri kommer til å ha bruk for. Bare meg som har sju ødelagte iPhoneladere liggende sammen med tusen andre duppedingser som hører til ting jeg mest sannsynlig ikke eier lenger?? Her kaster man tydeligvis ingenting

UKENS THROWBACK 

Næh, kom over denne headeren min jeg hadde her forleden på bloggerten, og lurer på om juleheader er noe dere savner?????

PSSSS ønsker til flere kategorier?

Annonse