Annonse

UKEN SOM GIKK

UKENS TANKE

Hahha okei drømmer fascinerer meg så sykt?? Sånn hvordan danner vi oss de sjukeste historiene i hodet, mens vi sover, med både kjentfolk og randoms, hvor vi gjør de mest snåle greiene?? Jeg drømmer så SYKT mye komisk, og husker de alltid så godt dagen etter, og jeg MÅ alltid fortelle de til noen (u)heldig utvalgte haha. Ofte drømmer jeg lange, sammenhengende historier som jeg faktisk kan gjenfortelle til punkt og prikke, og som varer leeenge. Andre ganger har jeg selvfølgelig typiske korte drømmer man ikke klarer å sette ord på, men i det siste har det vært MYE diverse og MYE innvikla greier som har surret i hodet mitt på natters tid haha… No need for details ! I en av de rareste drømmene jeg har hatt ble jeg skutt i bakhodet, og da våknet jeg etterpå med fysisk vondt i bakhodet, AKKURAT der hvor »skuddet» var. Og jeg har ingenting hardt å dunke hodet i ved senga?? Så det er snååle greier jeg ikke forstår ass.

UKENS HØYDEPUNKT

Å ha bra hudperiode??? Hehheh. Høres meget stakkarslig ut, men jeg tror nok alle kan kjenne seg igjen i den gode følelsen når huden endelig er on point etter lange uker, kanskje måneder, med enten tørr, uren eller bare ufresh hud? Jeg hadde en helveteskvise som jeg klemte til et sår her forleden, og dere vet den gleden man får når ruren endelig revner og man kan rive den av??? Og fiiin hud kommer frem under? Da er det bare å feire ass. Så ja, dette har vært en kanonbra uke tydeligvis ! Fått revet av ruren på kvisa si da vettø !

UKENS NEDTUR

Altså. Det er IKKE ment-to-be at jeg skal få nytt sofabord her i leiligheten. Etter MYE styr med sofabordet fra Ellos som kom frem knust TO ganger bestemte jeg meg for å gi opp akkurat det bordet, og prøve via noen andre. Fant et prima et på Bohus som passet helt perfekt og bestilte det med 2-3 uker leveringstid. Det kan man tåle! Men næh, hvem tror dere får mail et par dager etter om forsinket levering med antatt ankomst februar 2018???? Jeg.orker.ikke. Da var det bare å avbestille og fortsette søket, for ikke fæn om jeg venter 3 måneder på et sofabord. I need that shit NOW. Så ja, det var litt nedtur dah.

UKENS MOMENT

Denne uka har det ikke skjedd så altfor mye morsomt, så jeg må gå tilbake noen uker til en hendelse jeg glemte å fortelle hahha.. Snuppa hadde omsider kommet seg på trening, alene, og skulle på en step-time, noe jeg egentlig er ganske bra på om jeg får si det selv. Oh well, jeg hadde ikke vært på trening på en god stund og var litt ute av gamet kan man si. Mot slutten kom vi til et sett hvor vi skulle »gå på ski» hoppende på stepen, om dere forstår?? Altså hoppe med annenhver fot på stepen slik at det ser ut som man hopper gående på ski. Etter et par runder med spretting mister jeg totalt all koordinasjon og styrke i beina, og jeg hekter foten under stepen mens det andre kneet svikter. Fyker derfor bakover og prøver å redde meg inn fra å falle, noe som bare ender med kløning og veiving med hender før jeg lander i en tissestilling rett foran stepen til hun bak. Jeg begynner såklart å le fordi jeg synes sånne ting er sykt gøy når det skjer andre OG fordi jeg innså hvor jævlig komisk jeg måtte ha sett ut. Kunne så absolutt spart meg for den nervøse glisinga, fordi 1) ingen lo tilbake og 2) du SÅ at alle unngikk blikket mitt fordi de syntes synd på hun som gjorde skivebom på step-timen. HVORFOR ER FOLK SÅ KJIPE ! Halloooo le med meg da så jeg slipper å føle meg enda dummere enn jeg følte meg !! Klarte heldigvis å løfte bena høyt nok resten av timen.

UKENS SANG

No Goodbyes med Dua Lipa har fått svingt seg godt, i alle fall forrige uke. Den er så fin!!! Hadde en jævlig ræva dag forleden, og dere vet når dere gjør det enda verre ved å sette på en sang du VET du kommer til å grine deg i hjel av??? Også er det så jævlig selvbevisst? Man VET at den og den sangen gjør det verre, likevel er det den man setter på. Vel, meg i et nøtteskall. Men det er godt å grine skikkelig en gang i blant. Så nå prøver jeg å høre på sangen i litt hyggeligere settinger bare for å endre forbindelsen litt haha.. 🙂

UKENS GLEDINGS

Jeg drar til København på mandag!!! Wiiie. Har alltid hatt lyst til å reise dit i desember og gleder meg såå mye. Noen som har noen supergode restauranter i sentrum å anbefale? Tapas kanskje?? Elsker elsker elsker Køben, så dette blir helt nydelig <3

UKENS HANG-UP

Designated Survivor! Den ligger på Netflix, og det slippes ukentlig episoder til sesong to i nuet. Jeg er bare på sesong en enda, men YES for en serie!! Jeg digger den og synes den er superinteressant, og tar meg selv i å bli altfor engasjert..  i kjent stil. Anbefaler den på det sterkeste! Ellers er jeg fæææn så klar for julefilm-maraton fremover hurrahurra

FREDAGSKLEM 

Annonse