Annonse

UKEN SOM GIKK

 

UKENS TANKE

Denne uka har jeg sett så mye på Stranger Things at jeg seriøst lurer på om det er noe mer her ute i verden vi ikke aner finnes??? Jeg nekter å tro at vi er de eneste menneskene-ish-skapningene her i hele verden, og det skremmer meg hvor lite av havet som et utforsket! Og med en gang jeg begynner å tenke på liv på andre planeter begynner jeg å tenke på verdensrommet, hvordan det fungerer, HVORDAN det kan være endeløst og bare… alt?? Hvor sykt er det ikke å tenke på at vi mest sannsynlig aldri kommer til å få noe svar på ALT vi lurer på? Hahha det høres helt sykt blondierosabloggsi ut men jeg synes legit det er interessant

UKENS HØYDEPUNKT

Å bli spurt om annen legitimasjon da jeg viste bankkortet mitt på byen her en helg!!! FY jeg ble så glad. Bildet på bankkortet mitt er fra når jeg er 13 år, trøtt og generelt bare grusomt støgg, og jeg SKJØNNER ikke hvordan det funker som leg enda. Sånn, excuse me do we look alike????? Vakten bare »hmm har du annen leg på deg» og jeg bare »shit tusen takk!!! tar det sykt som et kompliment cuz DAMN this pic bad!!». Han bare ?   Annen leg hadde jeg dog ikke på meg, men fikk skryt for stilige facebookbilder og sklei fornøyd inn på clubbsen 🙂 Ukas høydepunkt. Skjer mye bra her i livet skjønner dere

UKENS NEDTUR

Tja… kjøpe feil mobil-lader på vei til Helsinki??? Vi dreiv og knota på en dutyfree når vi hadde mellomlanding i Stockholm, og jeg kom over de cuteste laderne fra Happy Plugs i gull, formet som et hjerte. Litt dyre, men totally worth it, så jeg kjøpte de. Deretter trasket vi den endeløse veien til gaten, og ti minutter før boarding pakker jeg opp shiten og innser at jeg har kjøpt lader til ALT annet enn iPhone i alle fall. Sportye meg blir overbevist av gjengen om å SPURTE tilbake for å bytte laderen, noe jeg såklart tar på strak arm. Og FY. Det.var.så.jævlig.langt. Å SPURTE i fem minutter er ganske drøyt, sånn egentlig. Jeg kommer frem svett og andpusten på sjappa, og oppdager at laderen til iPhone koster 50kr mer. Jeg har seff ikke med kortet mitt. Bestemmer meg derfor for å returnere shiten men NEJ, da må man ha kortet man handlet produktet med, for cash kunne man ikke få. Så jeg måtte SPURTE fem minutter tilbake igjen for ingenting, og kom fram sprutrød i ansiktet med svetteperler i trynet. Til INGET nytte 🙁 Faen det er så nedtur når man legger inn hardinnsats for ingenting ????

UKENS MOMENT

Hele Helsinkituren var et generelt komisk moment fra start til slutt med den mest komiske gjengen hahha. Startet bra med at Anna og jeg satt og disset at det luktet sykt nasty blaut hund??? på flyet, og snakket høyt og lenge om hvor jævlig den lukta var og hvor i alle dager det kom fra før hun fruen bak løfter opp hundeburet sitt på fanget. Håper hun tok hintet om å vaske bikkja si:D Ellers hadde jeg vondt i hele ansiktet etter å ha ledd så mye av Julia sine livesendinger på Insta hahaha. »Hva er din favorittby?» »Ikkje Helsinki i alle fall.» U tell em girl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hahaha disse bildene vil jeg ALDRI se

UKENS SANG

Hørte Young hearts run free på brunchen med Nelly og YES. Så denne uka har naboene fått kjørt seg godt med Candi Staton. Musikk var så mye bedre før!!!! Hvis ikke denne sangen gir deg en bra dag så vet ikke jeg altså

UKENS HANG-UP

GLUTEN. Jeg fikk utslag på blodprøvene mine med mistanke om cøliaki 🙁 Så den siste uka har jeg spist gluten så godt jeg kan heheh. Jeg kan, og skal, nemlig fortsette å spise det frem til gastroskopi-timen min på nyåret hvor jeg får et endelig svar på om jeg har det eller ikke. Det suger så SYKT. Men det er selvfølgelig deilig om de finner ut noe, for magen min lever jo sin helt egen verden. Mye tyder jo på glutenallergi når jeg har mye vondt i magen, er oppblåst, har jern- og vitaminmangel og er mye trøttis, så vi får se.. Gruer meg i alle fall helt sykt til gastrotimen min 🙁 Deilig start på året si ..

Annonse