Annonse

UKEN SOM GIKK

UKENS TANKE

Hvor sykt forskjellige vi mennesker er?? Det er så fascinerende å observere mennesker rundt omkring og se hvor vanvittig forskjellige vi alle er. Jeg tenker mest på personlighet og måten vi »bærer oss selv på», og ikke nødvendigvis så mye når det kommer til utseende – det tar jeg forsåvidt som en selvfølge. Det er bare snålt hvor forskjellige vi er?? Hvordan noen er SÅ innersluttet, mens andre har all-eyes på dem og tar stor plass? Og hvordan noen sliter med det som for andre er den enkleste sak i verden? Og såklart hvordan de fleste av oss er hyggelige og imøtekommende, mens andre er helt jævlige sosialt sett uten SNEV av allmen høflighet? Det er rare greier altså hvordan vi alle formes SÅ sykt forskjellig. Det er egentlig ganske fint da, for TENK så kræsj det ville vært om alle var helt like og delte alle de samme meningene??

UKENS HØYDEPUNKT

Nytt gulv i leiligheten!! Herregud så deilig – jeg har ikke ord. Har egentlig hatt lyst til å bytte ut gulvet fra første dag jeg flyttet inn haha, men da var det viktigst å bare få på plass møbler i leiligheten og faktisk flytte inn. NOEN var keen på å forlate redet i alle fall…  Leiligheten ble seriøst en helt annen og jeg trives SÅ mye bedre! Wiii <3

Litt av en prosess, men vi kom i mål på 2 dager!!

UKENS NEDTUR

Å få et knust sofabord i posten og ingen svar fra kundeservice!!! Hadde ventet i flere uker på det nye bordet mitt fra Ellos, og svettet hjel for å få opp 60kg’s-pakken inn i leiligheten. Var derfor dødsirriterende å dra ut knuste marmorbiter fra pappesken for så å ikke få noe svar fra helvedes kundeservice. Får prøve å sende de en ny mail!! Diva-nedtur deluxe, men sånne ting ER kjipt når man har ventet lenge og endelig tror det er i boks.

UKENS MOMENT

Det skulle seriøst vært filmet da ubrukelige meg skulle hjelpe til med å bære opp den nye sofaen i leiligheten… Det burde ikke være lov å knote SÅ jævlig og være SÅ svak og hjelpesløs??? Det ble et helvetes leven, og til tross for at jeg ALDRI trodde vi skulle få bært inn shiiten i leiligheten gikk det over all forventning!! Det endte vel med at jeg bare ble stående og dirigere retning, for så å legge en liten hånd på siden av sofaen i håp om å kjenne på en mestringsfølelse da den omsider kom seg over siste trappetrinn. Tar NULL credit for å si det såleis. Var derimot meget fornøyd da den endelig sto på beina vel inne i leiligheten!!! SMØRBLID!!

UKENS SANG

Hele det nye albumet til Chris Brown med en deeeilig mix av 45 (!!!) sanger? ALTSÅ. Hvem gir ut et album med førti-fem sanger liksom.. Too much to handle!! Ellers må jeg gi en shoutout til Ella Mai’s nye sang Naked. Såå behagelig!

UKENS HANGUP

Sove…??? Dette er mørketid ass, og for min del er det ingen som sier at NÅ må du opp og gjøre jobben din ettersom jeg kinda er min egen boss HEHE. Og det merker dere kanskje med tanke på den elendige bloggingen de siste ukene?? Jeg må få en rytme på dette, godddamn. Men ja det er så deilig å sove!!! Jeg elsker å sove!!! Og med den comf’en senga mi har og det kjipe høst-vinter-været som er ute har jeg hang-up på å sove lenge om dagene <3 <3 <3 Det er ingen grenser for hvor lenge jeg kan sove, og kunne jeg valgt selv hadde jeg sovet 12 timer hver eneste dag haha. Folk som funker fjell med seks timer søvn er mine hverdagshelter altså.. Jeg må ha MINST ni timer for å i det hele tatt fungere nogenlunde greit som menneske???

UKENS GLEDINGS

Lønn ! Sløvis-meg har bare meg selv å klandre, og det er ingen andre enn meg som må få ut fingeren og sende ut fakturaer. Det har ikke jeg orket på mange uker da vet dere, og det merket man raskt når utgiftene begynte å rulle og gå. Så fruuuen gleder seg til lønn, og har prøvd seg med å snike inn fire-dagers forfallsrett på ulike fakturaer hahaha. Desperate times :/

ØNSKER DERE EN KANOOONBRA UKE

Annonse