Annonse

U G H

adlinks

top here & jeans here – I’m wearing size M and W27

Hallo og god fredag! Hvordan går det med dere?
Denne dagen har vært slow ass, men har av en eller annen grunn tråkket og godt likevel. Dere vet de dagene man typ ikke aner hva man egentlig har holdt på med, men den likevel snart går mot slutten?? Og man tenker TAKK GUD for det? Vel, alt jeg vet er at jeg hadde en heftig og altfor lang powernap på sofaen i stad etter en koselig frokost med Andrea, og at jeg våknet klissvåt av svette på brystet, i 200 grader, og altfor sen til å rekke treningen min. Så jah, det er den dagen i dag. Og i tillegg er jeg (og hele verden føles det ut som) midt i helvetesuka mi, og det hjelper IKKE på de slitsomme humørsvingningene !!! Men, men. Jeg skal straks dra hjem til family’n en tur og spise pizza, så det blir veldig koselig da om ikke annet <3

Håper dere har en fin dag!! Klem

Annonse