Annonse

TSJOPPING

Tusen takk for så mange fine forslag fra dere i går!! ILU!! Vet at jeg har vært Sirup Sirupsson når det kommer til leilighetstouren – men hver gang jeg planlegger å filme kommer jeg på et eller annet småpirk jeg vil fikse på før jeg filmer. Vel, nå må jeg bare få ut fingern og filme den, for det vil vel alltid være et eller annet man ønsker å bytte på eller endre haha. Perfeksjonisten!!!

I dag hadde jeg en rimelig kort dag på skolen, og brukte resten av dagen på å jobbe og ta litt contentbilder;) Sjukt stusselig haha, men jeg bliir så glad og fornøyd når jeg får tatt masse bilder som bare ligger og venter på å bli uploadet – men det er vel sånn hverdagen har blitt da gitt.

Jennymiiin, som jeg egt ikke orker å stå ved siden av når hun er så satans brun etter feri’n

Når begge har samme »god-side» så må man ty til stein-saks-papir..

… noe jeg åpenbart tapte

Jeg er så heldig å ha fri på onsdager dette semesteret – og når det er så tidlig på året orker jeg ikke å tilbringe fridagene mine på lesesalen helt enda, så i går møtte jeg studiegjengen for en kaffe og lunsj på Godt Brød! Om det er flere med glutenallergi i Trondheim, så anbefaler jeg både Godt Brød, Hevd og Tulla Fischer for lunsj. Masse digge alternativ <3

Etter en lunsj gikk vi rundt i byen litt for å sjekke ut nyttårssalget, noe som ble shoppingsmell for min del. Vel – viktig å unne seg litt innimellom!! 

Heldige meg som har fått så fiine nydelige venner på studiet <3

xx

Annonse