TRE JEANS – TRE ANTREKK

annonse

Hei dere!! I dag tenkte jeg å vise dere tre forskjellige jeans, stylet på tre ulike måter. Jeg er ganske enkel når det kommer til bukser – og har bestemt meg for å bli bedre til å bruke jeans i hverdagen, rett og slett fordi ALT passer til det. Både skjorter, ullgensere, t-shirts, finere bluser – absolutt alt går til jeans! Så her er min lille jeansguide, med link til alle plagg under. Alt er fra Gina Tricot – som jeg er så heldig å være ambassadør for i år!!! Helt sinnsykt gøy å samarbeide så tett med de ettersom jeg har handlet privat hos de helt siden jeg endelig var »stor nok» til å kjøpe de minste størrelsene. Husker fortsatt den første jeansen jeg kjøpte hos de – en mellomblå, tight jeans med gull-glidelås på ankelen. Flere som husker den?! Vel, litt har skjedd siden da – og jeg elsker hvilken retning de har gått <3

SLIM GREY JEANS

Dette er faktisk den første slim’e buksen jeg har kjøpt på lenge, og synes den satt såå fint! Den er litt kortere i beina, noe jeg absolutt foretrekker. Jeg har den i størrelse 36 og vil si at den er normal i størrelsen. Jeg kunne hverken hatt den mindre eller større!

grey jeans – 

Hvor FIN er ikke denne genseren?! Har den på i skrivende stund, og den er så sinnsykt myk og behagelig mot huden! Gina Tricot fokuserer på bærekraft når det kommer til kvalitet og produksjon – rett og slett for å øke holdbarheten til plaggene, og sørge for en rettferdig produksjon <3

ribbed sweater – 

bag – 

STRAIGHT JEANS

Next up er denne grå-svarte buksen, som har en løsere passform. Selv foretrekker jeg nok denne fasongen på bukser – og synes de sitter så sinnsykt bra! Denne finnes også i en kortere versjon om man ønsker den mer cropped. Det er hands down en av de mest behagelige buksene jeg eier, og kommer til å bruke den masse fremover. Bruker størrelse 36 i denne også!

– straight jeans

padlock necklaceblack tshirt – 

Kan vi snakke litt om denne jakka?! Kjæresten min synes den var SÅ fin, og når han synes det så føler man seg jo ekstra ekstra bomb – eller hva? Lengden, passformen, glidelåsen, midjeknytingen – ALT er som en drøm. Jeg har størrelse 38 for å få den enda mer oversized.

 jacket – 

BRB må bare nyte synet av disse solbrillene først!!! Gina, Chimi og Braive har teamet opp og designet dødskule solbriller i forbindelse med økt fokus på psykisk helse. Utrolig fint konsept som dere kan lese mer om herSÅ viktig!

– sunglasses

WHITE MOM JEANS

HEI hel-hvitt!! Nå kan våren bare komme, eller hva? Har lett lenge etter den perfekte hvite jeansen – og denne satt som et skudd. Jeg har størrelse 36 og vil si at den er normal/litt liten i størrelsen. Har også fått helt dilla på store hvite skjorter om dagen, og denne er inget unntak!

– jeansshirt

earrings

Håper dere likte den lille jeans-guiden min, og at dere fant noe dere likte! Dersom dere bestiller på nett kan dere alltids returnere varene i fysiske butikker om det ikke skulle passe. Så genialt!! Dere får også fri frakt når dere handler for over 400kr <3 Spør hvis dere lurer på noe! xx

– Se alle mine håndplukkede favoritter på nettsiden her –