Annonse

Tom for ord

inneholder reklamelenker 

Altså, hvor skal man begynne?? Jeg har så mye jeg vil dele og så mange bilder å poste at alt er et eneste stort kaos haha.. Først og fremst, tusen millioner takk for alle koselige meldinger i det siste!!! Jeg tror ikke design-samarbeidet gikk opp for meg helt til vi kom i London og deres meldinger strømmet inn, og folk gikk rundt i mitt design. Helt uvirkelig!! Åh, jeg har så mye følelser i kroppen nå at jeg ikke helt hvordan jeg skal sortere alt!! Må vel bare få landet litt 

Verdens fineste jentegjeng som var med meg til London for å shoote kampanjen! De var sååå fine i klærne jeg har designet, og sammen med Nelly-teamet hadde vi en helt utrolig tur med masse jobb og bildetaking, mikset med masse god mat og fest! Vi er så sykt i trygge hender når vi reiser med Nelly, de fikser alltid det beste av det beste, og jeg fikk et helt nytt wow-inntrykk av London. Gud så mye deilig mat vi har spist..

necklace from my collection dropping 12.11 jeans here t-shirt here shoes here 

Jeg skal få sortert alt jeg har av bilder og tekst på best mulig måte, og få postet jevnlig! Beklager fraværet de siste ukene, det har bare vært så utrolig mye reising og jobb, mikset med skole, men nå er jeg forhåpentligvis litt mer back on track hihi. Tusen takk for at dere er verdens aller cuteste!! Håper dere gleder dere til kolleksjonen min kommer xx 

Annonse