Annonse

TIPS TIL SUNN, ENKEL & DØDSGOD FROKOST!

Ah, for en deilig start på uka!! Med favorittfrokosten, en digg spilleliste & nydusjet hår var det overraskende god stemning til mandag og være – noe som er veldig deilig for en gangs skyld 🙂 Våknet strålende fornøyd med at så mange klikket seg innom bloggen min igår og har lyst til å få til masse bra fremover!! Girl-talk videoen kommer mest sannsynlig på onsdag, jeg GLEDER meg til å prate hull i hodet på dere alle sammen. 

TIPS TIL ENKEL, SUNN & GOD FROKOST

Jeg er frokostmenneske deluxe, og synes det er det beste måltidet i løpet av dagen! Derfor lager jeg meg ALLTID noe godt til frokost. Havregrynspannekakene mine lages minst en gang om dagen, enten til lunsj eller frokost, og disse MÅ dere prøve. Dødsgode, helt sykt enkle og mettende! Thumbs UP!

– 1 egg
– ca. 2dl havregryn

YES, that’s it! Jeg visper sammen egg og havregryn og steker de med margarin i panna. Det holder til ca. tre pannekaker, og alle får plass i panna samtidig noe som gjør det ekstra effektivt. Disse er jo ikke flytende i det hele tatt, men jeg eeelsker de. Dere kan selvfølgelig legge til flere ingredienser som f.eks melk om dere vil ha de mer flytende. Jeg liker de litt crunchy da! 

Jeg har som regel mager cottage cheese på de, også syltetøy, banan eller jordbær. De er også dødsgode med brunost!! Ah, kunne spist dette all day haha 🙂 Vurderer nesten disse til lunsj også, ass

Nå skal jeg jobbe litt med regnskap og faktura før jobb kaller! Håper dere får en fiiin dag videre og at dere kanskje disker opp havrepannekaker til kvelds? ♥

Annonse