Annonse

THIS DAY, THO

Ohmyyy jeg hadde verdens fiiineste bursdagsfeiring igår!!! ♥

Jeg startet dagen med bursdagsfrokost hos tante og Christoffer før vi hentet småkidsa i barnehagen, og DET gjorde dagen altså å få en springende lilleJenny kastende om halsen ♥ Senere føyk jeg til Solsiden og møtte Maria i DEN solsteika for littte hvitvin og take-away-sushi før jeg hadde invitert på et lite bursdagsvors på takterrassen til min kjææreste nabo! Jeg tror aldri jeg har vært så heldig med været før på bursdagen min og hadde BY FAR den fineste bursdagen noensinne!! SÅ mange fine hilsener og gaver, og en drømmedag deluuuxe ♥ Har filmet masse også, så videoblogg er på vei woohoo!!

Et stk. fornøyd bursdagsbarn!!!

Noen mente Laila’s hjemmelagde Aperol var hakket for sterk, men errrru på røyskatt-feiring så er du på røyskattfeiring

strap-toppen og skjørtet mitt finner dere fra na-kd her t-skjorte pll sko her adlinks

FOR en dag!!! Jeg klarte selvfølgelig å karre meg ut på bytur og var ikke sengeliggende før kl 4, noe som var SUPERDIGG da klokka ringte 07.30 for å dra på jobb. Formen var overraskende good altså, så denne dagen har gått som smurt. Nå skal jeg og Hanne nyte de siste minuttene med soool før det blir jobbings igjen i morgen ♥ Ønsker dere en fiiin helg!!

Annonse