Annonse

THE PAST FEW WEEKS

Hei dere! Nå går vi inn i siste uke av semesteret her, noe som betyr siste uke av den kjipe, tørre, sutre-bloggingen min!! Jeg ER så motivert til å satse skikkelig i sommer på alt av blogg og sosiale medier, og jeg savner skikkelig å være kreativ. Det vriiir seg inni meg av insta-feeden min om dagen (lol, haha) så nå er det på tide og satse litt content;) igjen. Det er sykt hvor fort dette skoleåret har gått, og jeg kan ikke tro at jeg om tre dager sier meg fornøyd med et fullført årsstudium!! Det hadde jeg ikke trodd for et år siden. Jeg er så glad jeg kastet meg inn på studiet i siste liten – det har virkelig vært sunt for meg. Jeg kommer mest sannsynlig til å fortsette til høsten også, rett og slett fordi jeg trives så utrolig godt! Vel, jeg tar ikke gleden helt på forskudd – jeg har fortsatt et gørrkjedelig Statistikk-pensum å ta innover meg. Wish me luck!

Legger ved litt mobilbilder fra det som begynner å bli en goood stund siden.. xx

Fra en bedre hotellfrokost i egen by da jeg hadde en tiidlig eksamensknekk og trengte ny input ! Lyxdamen ! 

Akkurat nå har jeg jo mørke vegger på soverommet her hjemme, men etter å ha sett dette ble jeg helt .. .. .. *vil male om alt* 

Min nye favo-genser! Jeg går ikke i annet enn sweatshirts om dagen. Denne er dessverre utsolgt, men dere finner en i samme stoff og farge HER. Jeg har begge to, og jeg må faktisk innrømme at den med zip slår denne! So niiice

Også 17-mai da dere!!! Årets beste dag!!!

Åh, når det kommer sol på verandaen er vi raske med å ta med oss middagen ute! Jeg elsker å sitte i de nye utemøblene mine, og jeg gleder meg sånn til vi forhåpentligvis får masse fine, sene sommerkvelder der i år!!

Har dere det fint om dagen?

Annonse