Annonse

@THE NELLY OFFICE

Fortsatt våkne altså?? Jeg kom nettopp inn døren og har allerede rukket å hive meg i mykis-morgenkåpen min og slengt på en ansiktsmaske i et desperat forsøk på å få orden på trynet, som definitivt har sett bedre dager!! Altså, hvor mange nye kviser kan man få på en dag…

I dag har jeg flydd tur-retur Gøteborg for å møte Nelly på deres kontor i Borås!! Det ble en tidlig morgen allerede klokken 04.20 i dag, så dagen har vært lang, men veldig veldig fin og innholdsrik. Det var så gøy å se ting »bak kulissene» hos Nelly med masse vareprøver, modeller som shootet til nettsiden, alle menneskene som jobbet rundt omkring på hver sin data med alt mulig av forskjellige ting og såklart sneekpeake litt på nyheter. OG ikke minst ha et superspennende møte, som var hovedgrunnen til at jeg var der!! Jeg kan ikke si så mye enda, men én ting er sikkert – dette kommer til å bli helt SYKT gøy med mange spennende måneder fremover. Gleder meg til å ta dere med på turen, hihi.. DRØM!

bukse her sko her t-shirt her smykker h&m adlinks

GJETT HVA JEG SKAL GJØRE NÅ DA ZzzZ

Annonse