Annonse

The Gritti Palace

Hvor latterlig fint er ikke denne restauranten?? Altså WOW!! Vi tok båten til dette hotellet den siste kvelden av Venezia turen, og det var virkelig helt magisk her! Åh, det lille jeg fikk se av Venezia og Italia tok meg virkelig med storm og jeg MÅ reise tilbake. Har så utrolig lyst til å oppleve Italia, og har mange steder jeg vil krysse av lista .. Positano, Capri, Portofino.. You name it. Where them dollaz at tho

Nå er jeg hjemme igjen, og i dag har jeg sjekket ut ståa i den nye leiligheten (!!) og jobbet med et kampanjeinnlegg. Ikke så mye på agendaen med andre ord, hihi. Jeg har så SJUKT tirsdagsfølelse, og det har jeg store planer om å gjøre noe med ved å lage digg fredagsmiddag med Hanne og kooose oss med litte snacks <3

Noen som har vært i Italia og kan anbefale det definitivt beste reisemålet?? 

Annonse