Annonse

THE GLOSSY PARTY

annonse

xx GLOSSYBOX 

Åh, endelig har jeg fått testet Glossybox, som mange av dere helt sikkert har hørt om fra før?? Den søteste lille pakken dukket opp i postkassen min her forleden, og jeg kunne ikke vente med å finne ut hva som var inni. Det er nettopp det som er så gøy med konseptet til Glossybox – at du hver måned får tilsendt fem ulike skjønnhetsprodukter i en luksuriøs eske, med blanding av full size og travel size produkter. Det er jo helt perfekt for alle som elsker å teste nye produkter, og som er like obsessed med både sminke og hudpleie som det jeg er.

Månedens tema er The Glossy Party – og er bestående av fem produkter som er perfekte til jul- og nyttårssesongen. Gleden var enda større enn jeg forestilte meg, haha, og det er rart hvordan en så liten, men nydelig og gjennomtenkt eske kan gjøre en SÅÅ gira!!

Denne månedens eske er bestående av en helt nydelig øyenskyggepalett i full størrelse, Expert White-tannkrem fra Colgate, en cleanser fra Context, Acai ansiktsmaske og en superfin lipliner-stick. Fargene på paletten var SÅ fine, og det samme med leppestiften, og jeg elsker at fargene er såpas »nøytrale» at de vil kle de aller, aller fleste. Og en fuktighetsgivende ansiktsmaske, tannkrem og cleanser sier man jo aldri nei takk til!

I mean – HELLO!!! Hvor nydelige er ikke disse fargene? 

Har brukt denne cleanseren hver dag denne uka, og jeg elsker elsker elsker den! 

Søta fornøyd med ny leppestift!! Såå utrolig myk og enkel å påføre

Åh, dette vil jeg ha mer av, hihi. Et Glossybox abonnement koster 179kr i måneden, og vil seriøst være et av månedens høydepunkt for min del. GIVE ME! Rabattkoden ERICA20 gir dere dessuten -20%, og dere kan også handle gavekort om dere vil gi noen en skikkelig, skikkelig hyggelig julegave litt utenom det vanlige. Rabattkoden gjelder også der.

Bli abonnement eller les mer HER <3 

Annonse