Annonse

TÅRER OG FLYTTEKAOS

reklamelink verdens beste bukser her t-skjorte her

Hallo hallo dere! Søta meg som tar selfie uten å gidde å skubbe unna flytte-eskene sine, bare for å få litt ekstra schwong på bildet ! Som dere ser har jeg startet nedpakkingen av leiligheten, og fått kjørt unna noen esker FINALLY. Den nye leiligheten er jo et lite stykke unna ferdig, men jeg har overtakelse her om litt under en måned, og jeg vet hvor raskt tiden flyr. Så det er bare å hive seg rundt og pakke ned det jeg ikke trenger de neste ukene så det er gjort! Kjenner jeg stresser angående overtakelsen allerede, og vil ha GOD tid på å komme meg ordentlig ut og få gjort storvasken. Litt vemodig å flytte herfra, men kjenner også jeg gleder meg som FÆN når jeg klarte å dra på meg en parkeringsbot på scooteren til 900 (!!) spenn i morges. Tårene trillet når jeg kjørte derfra stakkar haha, fordi NEI dette passer absolutt ikke på mitt budsjett om dagen, og 900 var bare så jæævlig surt og urettferdig. Så da ble det en tårevåt tur oppover til nye leiligheten for å møte elektrikern, gitt, og da følte jeg meg beyond stakkarslig. Vel vel, sånn går det når det treffer inn på en sådan gråværsdag. Enda godt at shæstn kommer hjem fra jobb igjen i morgen og kan gi Laila B litt etterlengtet MYS og trøst for den helvedes bota og oppussingsstresset og studieskuffelsen . Ellers har jeg det fint, jeg lover . <3 hehe

Annonse