Annonse

T.M.I?

Hallo og god påske!!

I dag har det vært skikkelig påskestemning i byen med masse sol og skibilder overalt. SÅ koselig tid på året! Jeg var på jobb idag, og i morgen drar vi en tur til Namsos før det bærer videre på Frosta med familien på fredag. Dere som har lest bloggen min lenge vet at påskefeiring på hytta er obligatorisk!!! Påskeegg, rebusløp, quiz & god mat er rett og slett uslåelig. Gleder meg wiiie

TOO BAD at jeg har så vondt i magen at jeg er uggen i hele kroppen og har vondt i brystet fordi det er så jævlig. Fader altså, fikk i meg gluten ved uhell (kremtkremt dårlig informerte ansatte på fastfoodsjappe) på lørdag, og har vært dritdårlig helt siden da. Tre lange dager med forstoppelse fra en annen verden, mageknip og den verste ugne følelsen er IKKE greit. Får ikke sove heller fordi det er så vondt 🙁 🙁 Mine glutenfriends kan vel kjenne seg igjen…. Håper det går over snart for jeg orker ikke å ha det sånn her i påska!!!

Heh, nok klaging. Har sendt mail til den restauranten det gjelder slik at de kan ta tak i det og informere de ansatte bedre. Nuvel, det skal sies at de mozzarella-sticksene var HELLA gode. Håper dere koser dere masse i påska!!! Kameraet er med for min del <3

Annonse