Annonse

SVETTING PÅ SOLSIDEN

Åh, kan vi ta et moment for det nyydelige været vi fikk i Trondheim idag?! Jeg skjønte virkelig ingenting når jeg skulle gå inn til byen etter skolen, og fikk helt hetetokter da jeg marsjerte rundt i et helsort antrekk fra topp til tå med ullkåpe og ryggsekk i solsteika. Og når jeg gikk forbi restaurantene på Solsiden og så bordene fylles opp med mennesker som spiste pizza og drakk øl var det rett inn og melde typen og høre om han var gira på en middag i sola!! Så en time senere satt vi jammen meg der selv med en nyydelig parmapizza og glutenfri øl. Mmm!!

Ellers har jeg hatt helt tvangstanker om å skifte ut ALT i leiligheten i dag etter å ha drømt meg bort i andre folks leiligheter som har helt annen stil enn meg. I-landsproblem! Jeg er så sykt lite kreativ når det kommer til innredning og farger, og nå får jeg helt fnatt av at det ser så »tomt» ut her og der. Hvor er interiørdesigneren og pengene, hæ ! Tok meg selv i å ha varer fra Ellos Home til 23.000 kr i handlekurven i stad :))) Nå er vi ned på 9 ! Så vi får se hvordan dette ender.

ad links // jacketshoesknitted sweaterbag

Ellers må dere gjerne høre den siste pod-episoden vår hvor vi snakker masse om utdanning, karriere – og masse skiiit as always. xx 

Annonse