Annonse

STUDENTLIVET NÅR NYE HØYDER

inneholder adlink

Halloen på dere! Da har damen akkurat fått most i seg kveldens andre middag – nemlig en aldri så liten burger. Fordi Dis Bitch har akkurat kommet hjem fra sin første ordentlige student-ting, haha!! Jeg er altfor dårlig til å bli med på alt skolen arrangerer av Karrieredager og fester, så i kveld klinket jeg til og dro på Inspire-foredrag med Dag Otto. Og jeg angrer ikke! Herregud for en mann – både alt han har opplevd og gjort, men også hvor fantastiske grunnverdier han har! Tok med meg masse bra fra foredraget, noe som såklart ga mersmak til å fortsette å utvikle meg som student-student i egen by haha.. Jeg kom dit rett fra middagsservering hjemme, for så å få en glutenfri burger plassert rett i hånda – så den ble med meg hjem som kveldsmat haha. Hvem er jeg. Gødt var det

blazerpants – shoes Steve Madden – hairband – 

Vel, hos meg går det i det samme i hverdagen egentlig. Skole, jobb, husarbeid, henging, Love Island UK – all the usual. Heldigvis fyller jeg helgene mine med masse moro, og det blir alltid ukens motivasjon!! I helgen har kjæresten min bursdag, så da må vi jo nyyyte kos-mulighetene litt ekstra tenker jeg <3 Håper dere har det fint om dagen!! Klem

Annonse